Vælg en side

Høj kvalitet og nemt styr på økonomien

Med Sigma får du mulighed for at levere bedre projekter med styr på både rammer og økonomi. Budgettet og dokumentationen skriver sig selv og du har altid styr på både mængder og indhold, ligesom du overholder alle BIM, IKT- og markedskrav. Det gør det lettere at kvalitetssikre og nemmere at kommunikere mellem byggeprojektets parter.

Projekter med styr på rammer og økonomi

Sigma Estimates gør det nemt at beregne dit byggeprojekt, samtidig med at der er styr på rammerne omkring det. Opret dit byggeprojekt som du tænker det, eller træk de enkelte bygningsdele over fra dit CAD-program med alle oplysninger. Så får du styr på både rammer og økonomi på en gang. Spar op til 85 % af din tid i forhold til at sætte beregningerne op i et regneark.

Se her hvor hurtigt det er at sætte et byggeprojekt op

100% styr på dokumentationen

Fra Sigma Estimates kan alle informationer eksporteres i et format, der nøje svarer til den opstilling, de forskellige parter i byggeriet er vant til at anvende. Fordi alle oplysninger automatisk opdateres, så snart du ændrer på noget i Sigma Estimates, sikrer du samtidig, at alle deltagere i byggeprojektet altid har opdaterede informationer.

Se hvor nemt du får styr på dokumentationen

”I stedet for at bruge en betragtelig mængde af tid på tegningsopsæt, så kan vi nu med digitale værktøjer frigøre store ressourcer og derved i stedet bruge tiden på at skabe god og solid arkitektur”

Mads Carlsen

SE HELE CASEN

“Vi arbejder med integration af standardværktøjer inden for projektstyring. Sigma er det, der får designløsninger, deres mængder og tilhørende enhedspriser til at hænge sammen”

Kjeld Omø Olsen

SE HELE CASEN

“Med BIM kan vi nu i langt højere grad levere et ensartet og højt niveau på alle projekter, fordi vi har fået langt mere struktur og genkendelighed ind i projekterne”

Mads Carlsen

SE HELE CASEN

Lettere kvalitetssikring af byggeprojekterne

Med Sigma Estimates bliver det meget lettere at kvalitetssikre byggeprojektet hele vejen fra projektering over udbud og produktion og til den dag, byggeriet går i drift. Hele vejen skaber Sigma Estimates det fornødne overblik og gør det let at overdrage byggeprojektet mellem de forskellige faser. Det gør Sigma Estimates til byggeprojektets røde tråd.

Se her hvor nemt kvalitetssikringen øges

Lev op til de gældende IKT og markedskrav

Moderne byggeprojekter skal leve op til en lang række digitale krav fra det offentlige og byggebranchens parter. Alle disse standarder er indbygget i Sigma Estimates fra starten. Det betyder, at du altid er sikker på, at dine beregninger nemt kan eksporteres i et format, som kan bruges af alle – samt at Sigma Estimates forstår og kan importere data fra CAD-programmer og branchens førende prisdatabaser.

Se her hvor integreret Sigma Estimates er

Skabe bedre kommunikation mellem byggeprojektets parter

Sigma Estimates gør det lettere for alle byggeprojektets parter at sætte sig ind i og kommunikere om byggeriet. Fra slutarket kan alle få det store overblik, ligesom det er nemt og hurtigt, at dykke ned i de enkelte bygningsdeles detaljer med ganske få klik. Det øger transparensen i hele byggeprojektet.

Se her hvordan forståelsen øges i byggeprojektet

Prøv Sigma gratis i 14 dage

helt uforpligtende

Sigma Enterprise

Enkeltbruger

Anbefalet til arkitekter og rådgivere
samt totalentreprenører

439 kr

pr. måned
17.420 kr. i oprettelse

Prøv Sigma gratis i 14 dage

helt uforpligtende

Sigma Enterprise

Enkeltbruger

Anbefalet til arkitekter og rådgivere
samt totalentreprenører

439 kr

pr. måned
17.420 kr. i oprettelse

Spørgsmål til Sigma?

Sigma Estimates er den røde tråd i byggeprojektet

Med Sigma Estimates får I en samarbejdsplatform, der samler alle informationer og kalkulationer om jeres byggeprojekt. Derved bliver det nemt at formidle til alle byggeprojektets parter og I behøver aldrig spekulere på, om materialer og mængder er opdaterede. For alle ændringer følger automatisk med gennem hele processen, så design, økonomi, beskrivelser og tilbudslister altid følges ad.

Sigma Estimates er meget mere end blot et kalkulationsprogram til jeres byggeprojekt. Det samler alle informationer om jeres byggeri og gør det nemt at udveksle dem. Derved bliver Sigma Estimates det naturlige omdrejningspunkt omkring jeres byggeri, der sikrer, at alle parter i byggeprojektet kan tilgå altid opdaterede informationer om byggeprojektet i det format, de er vant til at arbejde i.

BIM-integration med REVIT sikrer det rigtige udgangspunkt

Med BIM-integration til AutoDesk REVIT bliver det muligt, at skabe byggeriet visuelt først og så efterfølgende overføre alle data og informationer om bygningsdele, materialer og mængder til Sigma Estimates.

Samtidig gør BIM-integrationen det nemt at sikre, at du har fat i den rigtige bygningsdel i Sigma Estimates. Bare klik på bygningsdelen i REVIT, så vælges den i Sigma Estimates – eller klik på bygningsdelen i træannotationen i Sigma Estimates. Så fremhæves den i REVIT.

Altid opdaterede mængder og priser

Sigma Estimates kan hente priser fra alle byggebranchens førende prisdatabaser, ligesom I kan benytte og vedligeholde jeres egne prisdatabaser med Sigma Estimates.

Det sikrer, at du altid har de korrekte materialer, mængder og seneste priser med i dine beregninger. Det giver styr på både rammer og økonomi i byggeprojektet og sikrer, at I baserer byggeprojektet på den nyeste viden inden for byggebranchen.

Giv byggeriets parter overblik i et format, de forstår

Sigma Estimates sikrer også, at dokumentationen af byggeprojektet på det nærmeste skrives af sig selv. Tilbudslister, materialelister og anden dokumentation kan genereres med de seneste opdateringer af mængder og andre informationer – blot med et klik på en enkelt knap.

Derved kan I give hver af byggeprojektets parter indsigt i byggeriet i et format, de kan forstå – uden at skulle bekymre jer om, hvorvidt alle parter nu har fået de seneste opdatering.

Lad Sigma Estimates være det sprog, I taler om byggeprojekter i

Med Sigma Estimates som det samlende omdrejningspunkt om jeres byggeprojekter, får I et fælles sprog, der kan forstås af alle byggeprojektets parter. Det gør det nemmere at kommunikere og overlevere byggeprojektet til bygherren og dem, der skal gøre jeres visioner og drømme for byggeprojektet til virkelighed.

Vil du opleve, hvor nemt det er at bruge Sigma Estimates til jeres byggeprojekter, så bestil en fuld 30 dages-version af programmet helt gratis lige her. Eller kontakt os ved hjælp af kontaktformularen, telefon eller mail.