Vælg en side

Lettere kvalitetssikring af byggeprojekterne

Kvalitetssikringen af byggeprojektet er en vigtig opgave for jer, når i er rådgiver eller projektleder på jeres kunders byggeprojekter. Kvalitetssikringen starter allerede fra de første møder med bygherren og forsætter indtil den dag, hvor I kan aflevere det færdige byggeprojekt.

Bruger I Sigma Estimates får I en platform, der gør nemt at kvalitetssikre byggeprojektet og udnytte de erfaringer, I allerede har fra tidligere projekter.

Sigma Estimates er meget mere end bare et beregningsprogram til jeres byggeri. Udnytter I de indbyggede muligheder for at opbygge egne prisdatabaser og muligheden for at køre tilbudsrunder helt digitalt, bliver Sigma Estimates et vigtigt værktøj til at kvalitetssikre jeres byggeprojekter.

Kvalitetssikring gennem erfaringsopsamling

Med Sigma Estimates er det muligt for jer, at oprette egne priskataloger, der kan bruges til at opsamle erfaringspriser for alle de byggeprojekter, som I håndterer for jeres kunder. Samtidig kan I nemt hente bygningsdele over fra tidligere byggeprojekter og genbruge dem i nye projekter. Det sikrer, at I får genbrugt de erfaringer, I allerede har.

De bygningsdele som I ikke allerede har priser på, kan I nemt hente retvisende priser og specifikationer på, fra kendte prisdatabaser som Exact og Molia, der kan integreres Sigma Estimates.

Derved bliver det muligt for jer, at komme med et retvisende prisniveau for kvadratmeterprisen for hele byggeriet i løbet af ganske få minutter. Samtidig kan I hurtigt give estimater på forskellige versioner af byggeriet med samme præcision. Derved bliver det muligt at træffe de rigtige beslutninger allerede fra starten af byggeprojektet.

Nemt at sikre, at alt er med

Ved hjælp af Sigma Estimates indsigtsvisninger, er det nemt at se byggeprojektet fra forskellige sider og med forskellige roller. Samtidig kan visningerne bruges til at kontrollere og kvalitetssikre, så du er sikker på, at der ikke er noget, som I har glemt eller der mangler mængder, beskrivelser eller andre informationer et eller andet sted i modellen over byggeriet.

Det mindsker risikoen for budgetoverskrivelser, ekstraarbejder og deraf følgende forsinkelser af byggeprojektet.

Opsæt regelsæt til at kvalitetssikre mængder og data

Ved at opsætte regler i Sigma Estimates, kan I kvalitetssikre alle mængder og data, der hentes ind i beregningsmodellen. Derved kan i kvalitetssikre alle de informationer, som I har samlet i modellen.

Det kan f.eks. bruges, når I sender udbud ud til de forskellige fagentrepriser for at indhente priser. Det kan gøres fuldstændigt digitalt. Når priserne komme hjem, sikrer reglerne, at de bliver lagt rigtigt ind og overholder de standarder, der gælder for byggeprojektet.

Det kvalitetssikrer økonomien i byggeprojektet yderligere, så I ikke kommer til at opleve de samme store budgetoverskridelser, som mange store byggeprojekter tit lider under.

Dokumentationen er altid klar og opdateret

Alle ændringer i Sigma Estimates slår igennem hele vejen rundt lige fra overbliksarket og til de forskellige lister og rapporter, der kan eksporteres til de forskellige parter i byggeprojektet. Derved sikrer du, at alle altid har adgang til opdaterede oplysninger. Det i sig selv er med til at kvalitetssikre byggeprojektet.

Det betyder, at du altid kan besvare alle spørgsmål, som du får om projektet, med de nyeste oplysninger. Uanset om det er bygherren eller en af byggeriets andre parter, der spørger. Samtidig er det nemt at se, hvordan du er nået frem til de angivne mængder og beløb. Den dokumentation giver Sigma Estimates dig helt automatisk.

Det sikrer, at alle parter altid har et opdateret overblik med altid opdaterede og let forståelige nøgletal og korrekte mængde- og prisangivelser – tilmed i det format, som de pågældende er vant til at arbejde med oplysningerne i.

Det øger muligheden for, at I kommer i mål med jeres byggeprojekt inden for de økonomiske rammer og undgår fordyrende efterarbejder og hovsa-løsninger. Det giver jer nemt et godt ry i byggebranchen og vil tiltrække mange nye, spændende kunder til jeres firma.

 

Prøv det selv

Vil du opleve hvor meget tid Sigma kan spare dig for, når du beregner dit byggeprojekt? Så hent en gratis version af Sigma her!

Du bliver forbavset over, hvor hurtigt det går
og hvor meget tid du kan spare.

Prøv det selv

Vil du opleve hvor meget tid Sigma kan spare dig for, når du beregner dit byggeprojekt? Så hent en gratis version af Sigma her!

Du bliver forbavset over, hvor hurtigt det går og hvor meget tid du kan spare.