Vælg en side

Sådan sikrer du, at alle parter i byggeprojektet
altid har opdaterede informationer

Et byggeprojekt består oftest af mange forskellige parter, lige fra bygherren der skal bruge byggeriet, og til entreprenøren som skal bygge det. Skal byggeprojektet blive en succes, kræver det, at alle parter altid har adgang til opdaterede informationer om projektet.

Det kan være svært at sikre, når hver enkelt part oftest bruger deres helt eget format at håndtere oplysningerne om byggeprojektet i. Men det kan Sigma Estimates gøre noget ved.

Et moderne byggeprojekt omfatter mange forskellige parter, som du skal tilgodese undervejs i byggeriet. Det starter med bygherren, som du skal udvikle byggeprojektet for. Derefter følger der oftest forskellige rådgivere og senere det byggefirma eller den entreprenør, der skal udføre byggeriet.

Hver part sit format

Udfordringen for dig som projektleder er, at hver enkelt part i byggeprojektet oftest kræver at få oplysningerne om byggeprojektet i deres eget format. Både hvad angår hvilke oplysninger og hvilket format, de skal bruge dem i.

Men for hvert nyt format, du skal levere til en ny part i byggeprocessen, opstår der en risiko for, at oplysningerne bliver forældede. Det kan blive katastrofalt, den dag en af parterne skal behandle byggeprojektet internt. Det giver også hurtigt problemer med kommunikationen, hvis alle parter i byggeprojektet skal mødes og hver part kommer med deres version af byggeprojektet.

Havde I derimod en fælles platform, hvor alle kunne tilgå altid opdaterede informationer og hvor ændringer foretaget af en part i byggeprojektet øjeblikkeligt kunne tilgås af de andre parter, vil det være meget nemmere for dig at sikre, at alle parter altid har opdaterede oplysninger.

Sigma Estimates sikrer, at alle altid har opdaterede og korrekte informationer

Det er muligt med Sigma Estimates! Her kan du importere hele byggeriet fra REVIT, når I er færdige med at tegne det. Alle informationer om de anvendte bygningsdele følger med over, og hele byggeriet arrangeres logisk og struktureret ved hjælp af en særlig træannotation i programvinduet. Den gør det nemt at se sammenhængen og hurtigt at dykke ned i detaljerne.

Samtidig sikrer integrationen til de førende prisdatabaser på området, at du altid har 100 % styr på mængder og materialeforbrug i dit byggeprojekt. Samtidig kan du oprette egne prisdatabaser, hvor I kan indsamle de erfaringer, som I får fra alle de byggeprojekter, I udfører. Det giver jer mulighed for at opstille meget præcise estimater og budgetter allerede tidligt i projektet.

Få hurtigt overblik over byggeriet

Fra overbliksarket er det nemt at give nye parter i byggeriet et overblik over byggeprojektet og hvordan I har tænkt det. Igen kan der klikkes ned i de detaljer, som den enkelte part har behov for at se nærmere på.

Giv dem informationerne i det format, de har brug for

Ved hjælp af den indbyggede rapportgenerator i Sigma Estimates, kan du nemt levere informationer til de enkelte parter i det format, som de har brug for. Alle informationer er altid opdateret med de seneste ændringer i projektet. Så det er nemt at sikre, at alle altid har adgang til den nyeste version af byggeprojektet – uanset hvilket format de ønsker at få oplysningerne i.

Gør Sigma Estimates til krumtappen i jeres byggeprojekter

Bruger alle parter i byggeprojektet Sigma Estimates, forbedres kommunikationen yderligere. Ved at dele byggeprojektet på et fællesdrev i skyen, kan alle altid tilgå de nyeste oplysninger om projektet og trække informationer i lige præcis det format, som de har brug for.

Det bliver også muligt for byggeprojektets parter at opdatere detaljer i byggeriet, efterhånden som det bliver nødvendigt. Alle ændringer slår øjeblikkelig igennem i alt lige fra overbliksarket og ud i de forskellige rapportformater, som Sigma Estimates kan generere.

Har I brug for flere rapportformater, kan de nemt oprettes. Samtidig kan I sikre jer, at I altid har opdaterede pris- og materialeoplysninger ved at oprette egen eller anvende prisbøger som f.eks. Exact og Molia, der kan integreres med Sigma Estimates.

Så med Sigma Estimates kan I få en fælles kommunikationsplatform, der sikrer at alle parter i byggeprojektet altid er opdaterede på alle oplysninger omkring det byggeri, I er ved at skabe sammen. Det sikrer at de byggeprojekter, som jeres firma har ansvaret for, kommer sikkert i mål – og det er altid et godt ry at have i byggebranchen.

Prøv det selv

Vil du opleve hvor meget tid Sigma kan spare dig for, når du beregner dit byggeprojekt? Så hent en gratis version af Sigma her!

Du bliver forbavset over, hvor hurtigt det går og hvor meget tid du kan spare.

Prøv det selv

Vil du opleve hvor meget tid Sigma kan spare dig for, når du beregner dit byggeprojekt? Så hent en gratis version af Sigma her!

Du bliver forbavset over, hvor hurtigt det går og hvor meget tid du kan spare.