Vælg en side

Beregn dit projekt og tilbud, lige som du ønsker dig!

Slut med kedeligt arbejde og skjulte fejl i gamle regneark! Genbrug nemt beregninger og undgå at ødelægge formlerne. Bliv bedre og hurtigere til at beregne den rigtige pris og aflevér tilbuddet smertefrit til tiden – hver gang!

Sigma kombinerer det du holder af ved regnearket og nemheden i tidens software.

Spar op til 85 % af din tid

Med Sigma kan du beregne et nyt byggeprojekt på ingen tid. Træk på en gang hele bygningsdele over fra gamle projekter, undgå at opdatere formler og hav totalt overblik over projektet fra starten.

Se her hvordan du kan spare tid med Sigma!

Undgå regnefejl og dobbeltarbejde

Sigma opdaterer automatisk formler, du genbruger fra tidligere projekter. Beregninger for nye bygningsdele opstilles nemt og intuitivt og det er let at kontrollere, at der ikke er glemt noget.

Se hvordan du undgår at regne forkert med Sigma!

“Alle vores projekter bliver kalkuleret i Sigma, og når vi vinder en sag, bliver Sigma kalkulationen ganske enkelt overdraget til vores projektfolk – Sigma er ganske enkelt det fælles sprog på projekterne.”

Jesper Jacobsen, CEO

SE HELE CASEN

”I dag siger vi, at alt skal kalkuleres i Sigma”

Anni Vinhardt

SE HELE CASEN

”Sigma er et uundværligt værktøj. Det er så godt at jeg næsten er ked af at anbefale det til min konkurrenter.”

Carl-Ole Holbøll

SE HELE CASEN

“Jeg har en sikkerhed for, at de materialer, timer mm. som jeg taster ind, de kommer også med i det samlede regnestykke, fordi det sker automatisk.”

Benny Kristensen

SE HELE CASEN

Beregn den rigtige pris – hver gang!

Med Sigma er det slut med at ligge søvnløs om natten. Få nemt overblik over, at alt er med og hent altid opdaterede priser fra egen prisdatabase eller fra en af de kendte branche-prisdatabaser. Det giver ro i maven og øger muligheden for at vinde udbuddet.

Se her hvordan du beregner den rigtige pris med Sigma

Kom rettidigt i mål

Sigma gør det nemt og sikkert at foretage de sidste småjusteringer, før tilbuddet skal sendes. Når alt er klart, kan du udskrive nøgletal, tilbud, materialelister, opgavesedler, kontoplan og anden nødvendig dokumentation og produktionsgrundlag med et klik på en knap.

Se her hvordan du forenkler tilbudsprocessen med Sigma

Fuld transparens i byggeprojektet og styrket samarbejde

Med Sigma bliver det nemt at forklare dine tanker og beregninger. Det skaber et fælles grundlag og inddragelse mellem kollegaer – både på kontoret og på pladsen. Alle får de informationer samlet på et sted, som de har brug for. Det giver overblik og transparens på tværs af jeres organisation.

Se her hvordan du skaber transparens med Sigma

Prøv Sigma gratis i 14 dage

helt uforpligtende

Sigma Professional

Enkeltbruger

Anbefalet til fag-entreprenører & håndværkere

365 kr

pr. måned
13.075 kr. i oprettelse

Prøv Sigma gratis i 14 dage

helt uforpligtende

Sigma Professional

Enkeltbruger

Anbefalet til fag-entreprenører & håndværkere

365 kr

pr. måned
13.075 kr. i oprettelse

Spørgsmål til Sigma?

Sigma er det værktøj, du altid har drømt om

Med Sigma kan du endelig beregne byggeprojekter på samme måde, som de bygges. Beregningerne for hver bygningsdel oprettes for sig og hele byggeprojektet opsummeres automatisk på det indbyggede slutskema, der giver overblik over byggeprojektet, uden at du skal skrive så meget som en eneste formel.

Sigma tager det svære ud af at opstille tilbud og kalkulationer. I stedet for at skulle bruge timer på at opbygge formler og skabe en logisk opbygning af fanerne i et regneark, kan du opstille beregninger af de enkelte bygningsdele hver for sig og automatisk få overblikket i det indbyggede slutskema.

Start med strukturen

Det betyder, at du starter med at specificere de forskellige bygningsdele og f.eks. angiver hvor mange meter tagkonstruktion, råhus og så videre, der skal bruges.

Det giver overblikket over, at du har fået det hele med – og alle mængder kan tilmed trækkes over fra tegningerne i CAD-programmet.

Gå i detaljen med beregningerne

Derefter kan du gå i gang med at udspecificere priserne for de enkelte elementer, hvis det er nødvendigt. Du kan også vælge at hente opdaterede priser og materialemængder ind fra jeres egen eller en af de førende prisdatabaser, der kan integreres med Sigma.

Det giver jer de rigtige priser fra starten og sparer dig for en masse arbejde.

Få overblik uden sved på panden

Samtidig med at du fylder pris og mængdeinformationer på de enkelte bygningsdele, opdateres den samlede pris for byggeprojektet i slutskemaet.

Her kan du se totalerne for hver af byggeriets hovedelementer, samt den samlede pris på byggeprojektet.

Klar de sidste ændringer med et smil

Slutskemaet opsummerer både mængder, kostpriser, avancer og dækningsbidrag. Med alle informationer samlet på et sted, er det nemt at give rabatter eller tilpasse salgsprisen på projektet, så den ligger inden for markedsnormen. Det hele sker, uden at det udløser et kæmpearbejde for dig som beregner. Sigma opdaterer automatisk tallene helt ned på de enkelte bygningsdele.

Giv dem det, de har brug for

Når alt er klar og alle er enige om beregningerne, kan du udskrive nøgletal, tilbudsliste, materialelister, opgavesedler, kontoplan og anden nødvendig dokumentation, samt det færdige tilbud med et klik på en knap. Det giver alle parter i byggeprojektet de informationer, de har brug for, i det format de er vant til at se et byggeprojekt i.

Genbrug gamle beregninger og opbyg dine egne biblioteker

Når byggeprojektet er færdigberegnet, kan du genbruge de gamle beregninger til nye byggeprojekter, bare ved at trække de bygningsdele over fra det gamle projekt, der skal genbruges i det nye. Du behøver ikke opdatere formlerne. Det eneste du skal ændre, er mængder og antal. Sigma klarer resten.

Samtidig kan du opbygge egne biblioteker med beregninger på bygningsdele, I tit anvender. Så ligger de klar til det næste byggeprojekt, du skal beregne i Sigma.

Du får en meget nemmere hverdag, når først I har indført Sigma.

Prøv selv Sigma

Vil du se, hvor nem en hverdag du får med Sigma, så hent en gratis version af Sigma ved at angive din mail-adresse og klikke på knappen herunder.

Du vil undre dig over, at du har kunnet leve uden Sigma, når du først har prøvet det!