Vælg en side

Beregn den rigtige pris
– hver gang!

Med Sigma behøver du ikke ligge søvnløs om natten. Ved hjælp af slutarket er det nemt at kontrollere, at alt er med. Samtidig er du sikker på, at du har brugt de rigtige priser. For opdaterede priser og specifikationer kan hentes fra jeren egen eller en af de mest udbredte branche-prisdatabaser. Det øger sandsynligheden for at vinde udbuddet på det mest optimale grundlag.

Når I skal aflevere et tilbud på en ny byggeopgave, er det store spørgsmål altid, om I har ramt den rigtige pris, så I ikke ender med at sætte penge til, hvis I vinder tilbuddet. For i de sidste hektiske dage og timer op til tilbuddet skal afleveres, kan sidste øjebliksændringer og tilpasning til den forventede markedspris for den slags byggeprojekter, nemt ende med at komme til at koste jer penge. I hvert fald hvis I bruger et regneark til at beregne tilbuddet i.

Med et regneark kræver hver ændring et stort efterarbejde

For skal bygningsdele trækkes ud, genkonfigureres eller flyttes til et andet sted i byggeprojektet, for at skære af prisen eller opdager I en fejl i forudsætningerne i sidste øjeblik, udløser det oftest et kæmpe ekstraarbejde i det underliggende regneark for tilbuddet.

Er tiden knap skal det gå stærkt og selv om du gør alt hvad du kan for at sikre, at beregningerne holder vand hele vejen, kan det nemt går galt. Samtidig gør den knappe tid, at det ikke altid er muligt at indhente opdaterede og mere nøjagtige priser. Du er nødt til at nøjes med et velkvalificeret estimat.

Beregn altid den rigtige pris med Sigma Enterprise

Med Sigma slipper du for at skulle bruge tid på at opdatere formler og indtaste specifikationer manuelt. Sigma opdaterer automatisk alle formler i takt med at du ændrer, sletter eller henter bygningsdele fra tidligere projekter ind i byggeprojektet.

Samtidig kan du hente altid opdaterede specifikationer og priser på hvert enkelt element i byggeprojektet.

Enten fra jeres egen prisdatabaser, som I nemt kan oprette og vedligeholde med Sigma eller fra de kendte prisdatabaser REVIT og Molia, der kan levere data direkte til Sigma Enterprise.

Det sikrer, at du altid har den rigtige pris på det samlede byggeprojekt.

Få overblik og tilpas prisen direkte på slutarket

Når byggeriet er udspecificeret, er det nemt at få overblik over den samlede pris på hver af hoveddelene, samt se den samlede pris på byggeprojektets slutark. Herfra kan der foretages pristilpasninger og andre justeringer, uden det giver dig ekstraarbejde med at tilpasse de underliggende beregninger.

Det klarer Sigma automatisk. Lige så snart der er foretaget en ændring på slutarket, slår den igennem på alle berørte bygningselementer. Derved bliver det nemt, hurtigt at se, hvad en given ændring på totalprisen kommer til at betyde for økonomien helt ned på den enkelte bygningsdel.

Derfor kommer I aldrig til at gætte i blinde, men kan foretage en kvalificeret justering af prisen på både dele eller hele byggeprojektet og altid være sikker på, at økonomien holder for jer.

Prøv det selv

Vil du se, hvor nemt det er at opstille beregninger og justere priser i Sigma, kan du hente en gratis version her

Du bliver overrasket over, hvor nemt du kan ramme
den rigtige pris – hver gang!

Prøv det selv

Vil du se, hvor nemt det er at opstille beregninger og justere priser i Sigma, kan du hente en gratis version her

Du bliver overrasket over, hvor nemt du kan ramme
den rigtige pris – hver gang!