Vælg en side

Kom rettidigt i mål uden sved på panden

Sigma gør det nemt at foretage de sidste småjusteringer i jeres byggekalkulation, inden tilbuddet skal sendes. Samtidig gør de brugertilpassede skabeloner til tilbud, materialelister og anden nødvendig dokumentation, hele tilbudsskrivningen til et spørgsmål om at klikke på en knap.

Regner du jeres byggeprojekt i et regneark, er der ikke noget værre end alle de småjusteringer, pris- og projektændringer, der næsten altid kommer til allersidst. De tager oftest tid at implementere. Tid som du ikke har, når I skal have tilbuddet sendt ud af døren til tiden.

Hver enkelt ændring kan nemt ende med at give dig et stort ekstraarbejde med at tilpasse formler, celleområder og hente nye priser ind i beregningerne. Samtidig skal der også være tid til, at I kan få hentet alle priser og specifikationer ud af regnearket og sat dem ind i jeres tilbudsskabelon.

Det kan nemt give dig nogle hektiske dage og timer i tiden op til deadline for aflevering af tilbuddet. Det er stressende, ødelægger din nattesøvn og øger risikoen for fejlberegninger.

Slip for unødig stress og klar ændringer med et fingerknips

Med Sigma går det hele meget nemmere og mere kontrolleret for sig. Her er det nemt at foretage prisændringer direkte fra slutarket, uden at det afføder en masse ekstraarbejde. Alle prisændringer slår automatisk igennem helt ned på de enkelte bygningsdele, så det er nemt for jer at se konsekvenserne af hver enkelt ændring. Det sikrer jer mod tabsgivende projekter.

Udskriv tilbud og øvrig dokumentation på en gang

Samtidig skal du ikke afsætte en masse tid til sidst til at få overført data fra regnearket til jeres tilbudsdokument. I stedet bruger du den indbyggede skabelon i Sigma Estimates.

Alle nødvendige dokumenter til jeres byggeprojekter kan defineres og brugertilpasses til netop jeres virksomhed. Det gælder både:

 • tilbudsbrev,
 • tilbudsliste,
 • aftalekontrakt,
 • nøgletal,
 • kalkulationsopstilling,
 • slutark,
 • materialelister,
 • opgavesedler,
 • ressourcebeskrivelser,
 • timesedler,
 • kontoplan og
 • anden nødvendig dokumentation.

Hvert enkelt dokument kan udskrives og eksporteres i PDF-format med alle nødvendige tal og anden dokumentation fra det opstillede byggeprojekt. Har I brug for flere dokumenter, kan de nemt defineres og føjes til.

Det sparer jer for en masse arbejde i den sidste kritiske fase før tilbuddet skal afleveres. Det giver mere tid til at regne den helt rigtige pris på byggeprojektet – og stadig aflevere tilbuddet til tiden.

Oplev selv hvor nemt det er at bruge Sigma

Vil du opleve, hvor nemt det er at beregne og afslutte tilbud med Sigma? Så hent en gratis, fuldt fungerende version af Sigma her!

Du vil blive forbavset over, hvor nemt det bliver
at aflevere jeres tilbud til tiden.

Oplev selv hvor nemt det er at bruge Sigma

Vil du opleve, hvor nemt det er at beregne og afslutte tilbud med Sigma? Så hent en gratis, fuldt fungerende version af Sigma her!

Du vil blive forbavset over, hvor nemt det bliver
at aflevere jeres tilbud til tiden.