Vælg en side

Undgå regnefejl
og dobbeltarbejde

Med Sigma behøver du ikke bruge timer på at gennemgå alle formler, opdatere cellereferencer og oprette kontrolberegninger.

Alt opdateres automatisk og Sigma holder styr på de bagvedliggende beregninger og opdaterer selv formlerne, når du f.eks. genbruger bygningsdele fra et tidligere byggeprojekt.

Det sparer dig for meget tid og mange hovedbrud, når du skal beregne dit byggeprojekt.

Når du opstiller byggeberegninger i Excel, bruger du det meste af den tid, du er om at beregne byggeriet på at dobbelttjekke formler, celleområder og efterkontrollere beregninger.

For der er meget, som afhænger af, om du har regnet rigtigt. En regnefejl kan have store konsekvenser for både firmaets indtjening og anseelse. Så det handler om at være grundig.

Slip for dobbeltarbejde og få hjælp til at spotte fejl

Med Sigma slipper du for at skulle efterkontrollere beregningerne med forskellige kontrolberegninger. Sigma opstiller de fornødne formler undervejs og samler automatisk overblikket på projektets slutark.

Herfra kan du nemt følge med og opdage uhensigtsmæssigheder. Samtidig advarer Sigma dig om fejl og gentagelser i beregningsgrundlaget.

Det betyder, at du kan spare al den tid, du før brugte på formelgymnastik og efterkontrol af om der var glemt noget.

I stedet kan du bruge al din mentale energi på at udtænke den mest optimale løsning på byggeopgaven.

 

Let at opstille beregninger for nye bygningsdele

Du skal ikke ud i det store regnemæssige forarbejde at opstille beregningerne for de enkelte bygningsdele. Du skal bare koncentrere dig om at specificere de enkelte bygningsdele, og de elementer de består af.

Opdaterede priser og specifikationer hentes enten fra jeres egen eller prisdatabaserne REVIT og Molio, der kan integreres med Sigma.

Klar alle ændringer uden ekstraarbejde

I Excel tager det rigtig lang tid at rette op på hver eneste ændring og efterkontrollere dem for at undgå regnefejl. Det slipper du for med Sigma.

Programmet opdaterer automatisk alle de formler, der er brug for. Det gælder både for de bygningsdele, du genbruger ved at trække dem ind fra tidligere projekter, og hver gang du flytter rundt på, ændrer på eller fjerner elementer i byggeprojektet.

Så med Sigma behøver du ikke bekymre dig om de formelmæssige konsekvenser af ændringerne. Det gør det meget lettere at imødekomme de ændringer og tilpasninger, der altid er, lige op til I skal aflevere tilbuddet på byggeprojektet.

Prøv det selv

Vil du opleve hvor befriende det er, at slippe for efterkontrol og dobbeltarbejde, når du beregner dit byggeprojekt? Så hent en gratis version af Sigma her.

Du bliver glædelig overrasket over, hvor nemt det er at arbejde med.

Prøv det selv

Vil du opleve hvor befriende det er, at slippe for efterkontrol og dobbeltarbejde, når du beregner dit byggeprojekt? Så hent en gratis version af Sigma her.

Du bliver glædelig overrasket over, hvor nemt det er at arbejde med.