Vælg en side

Brug mindre tid og tjen flere penge på opgaverne

Med Sigma får du mere tid til det væsentlige. Samtidig kommer du til at få bedre styr på opgaverne og evnen til at regne en skarp pris. Du undgår herved de grimme overraskelser og får således øje på dårlige projekter i tide, så du bruger tiden på det som giver overskud.

Brug mindre tid

Med Sigma får du skrevet dine tilbud hurtigere. Det giver dig mere tid ude hos kunderne og til resten af forretningen. Spar 50-85 % af din tid på tilbudsberegninger.

Se her hvordan du sparer tid med Sigma!

Tjen flere penge på opgaverne

Sigma gør det nemt at finde den rigtige pris på dine opgaver og nemt at fravælge de dårlige projekter, så du ikke taber penge på dem. Brug egne erfaringer eller prisdatabaserne Exact og Molio, så du altid er sikker på at regne den rigtige pris og får et bedre overblik over time- og materialeforbruget.

Se her hvordan du regner en skarp pris med Sigma

“Sagerne skal ikke være ret store, før det rent tidsmæssigt betaler sig at starte Sigma op.”

Jakob Steen Jensen

SE HELE CASEN

“Rent tidsmæssigt betyder det meget. Det er overskueligt med tilbuddet, og man kan stille det op næsten som man har lyst til.”

Lars Bregndahl Poulsen

SE HELE CASEN

”Nogle tilbud har jeg regnet på 5-10 minutter fordi mængderne og tiderne allerede ligger der. Så har jeg fuldt overblik over timer, løn, materialer, mængder, tidsplan.”

Benny Larsen

SE HELE CASEN

Send professionelle tilbud til kunderne

I Sigma skal du bare klikke på én knap for at udskrive flotte formaterede tilbud til kunderne, hvor alt er med. Det giver et mere professionelt indtryk og du slipper for at skulle diskutere med kunderne om, hvad tilbuddet indeholder.

Se her hvordan du kan lave professionelle tilbud med Sigma

Bedre styring og slip for unødige ture til byggemarkedet

Sigma gør det muligt at udskrive opgavesedler og materialelister, så svendene ved hvad de skal lave og ikke behøver køre flere gange til byggemarkedet. Det giver dig mere fokuserede medarbejdere på opgaverne og giver kunderne en bedre oplevelse af dit firma.

Se hvor nemt du får overblik og husker det hele med Sigma

​​Vær forberedt – styr udenom problemerne

Med Sigma har du altid adgang til den seneste priskurant og kan opstille akkordforslag på baggrund af denne eller dine egne prisaftaler med svendene. Det giver dig en bedre indtjening på projekterne og et mere stabilt grundlag at sætte akkorden på.

Se hvordan du forbedrer økonomien med Sigma

Prøv Sigma gratis i 14 dage

helt uforpligtende

Sigma Professional

Enkeltbruger

365 kr

pr. måned
13.075 kr. i oprettelse

Prøv Sigma
GRATIS i 14 dage

helt uforpligtende

Sigma Professional

Enkeltbruger

365 kr

pr. måned
13.075 kr. i oprettelse

Spørgsmål til Sigma?

Få det arbejdsliv, du altid har drømt om med Sigma

Med Sigma får du endelig tid til at komme ud til kunderne og arbejde med det, du holder af, i stedet for at skulle sidde dagen lang på kontoret. For Sigma giver dig mulighed for at beregne kundetilbud og opstille byggekalkulationer, på samme måde som du løser dem. Det gør det til en leg i forhold til at bruge et regneark

Den gang du startede som selvstændig, blev du sikkert overrasket over, hvor meget af din tid der kom til at gå med at sidde på kontoret. For ikke nok med at du skulle administrere dit firma. Du skulle også regne tilbud ud til kunderne og det tog tid – alt for meget tid.

Beregn dine tilbud, som du vil løse opgaven

Men sådan er det ikke, når du først begynder at bruge Sigma til tilbudsberegning. Her opbygger du dit tilbud på samme måde, som du vil løse opgaven. Opstil de forskellige bygningsdele og definér dem om nødvendigt helt ned i detaljen eller hent materialeforbrug og priser fra de kendte prisdatabaser Exact og Molio (det tidligere V&S).

Beregn mere korrekte priser

Med Sigma får du et meget bedre værktøj til at beregne den helt rigtige pris, ligesom du altid er sikker på, at du har fået alt med. Få det store overblik over tilbuddet i slutarket, hvor du også kan justere totalprisen og med det samme se, hvad det betyder for din indtjening på den enkelte opgave.

På den måde er du sikker på, at du altid får givet et tilbud, du ikke ender med at tabe penge på. Ændrer du på totalen i tilbuddet, genberegnes dit dækningsbidrag og du kan se, hvilken indflydelse prisændringen får helt ned på de enkelte bygningsdele. Derfor kan du sagtens være lidt frisk på prisen, uden at det ender med at gå ud over din indtjening.

Skriv tilbud med et klik på en knap

En af de helt store tidsrøvere er selve tilbudsskrivningen. Selv om du sikkert allerede anvender en form for skabelon i dit tekstbehandlingsprogram, skal alle tal og øvrige relevante data hentes over fra regnearket, sættes rigtigt ind og formateres pænt, hvis du vil give kunden et professionelt indtryk af dit firma.

Det arbejde er reduceret til et klik på en knap i Sigma. Så genererer programmet et tilbud i PDF-format, der er lige til at sende til kunden.

Alt er sat professionelt op med dit logo og indeholder helt automatisk alle de nødvendige informationer og forbehold. Det sparer dig også for en masse diskussioner med kunden senere hen i processen.

Undgå at svendene hygger i byggemarkedet

Du kan også udskrive materialelister og timesedler med et enkelt klik, den dag svendene skal i gang med opgaven. Materialelisten henter informationer om de enkelte bygningselementer og sikrer, at svendene får det hele med fra trælasten, første gang de er der.

Så slipper du for svendenes unødige ekstrature til byggemarkedet og giver kunderne et meget bedre indtryk af dit firma.

Aftal den rigtige akkord med svendene

På samme måde får du et meget bedre grundlag at beregne akkorden med svendene på. Med Sigma er der styr på alle opgaver i arbejdsprocessen.

Samtidig giver integration til prisdatabasen Exact mulighed for at hente den nyeste priskurant og beregne dit akkordforslag helt uden ekstraarbejde.

Prøv selv Sigma, og se hvor let det er

Vil du opleve, hvor nemt det bliver at beregne tilbud og foretage byggekalkulationer med Sigma?

Så hent en helt gratis og fuldt fungerende version af Sigma herunder. Så kan du hurtigt se, hvor let det er at bruge og hvor meget mere tid det giver dig ude hos dine kunder.