Vælg en side

Brug mindre tid på kontoret

Sigma gør det nemmere at opstille byggekalkulationer og beregne byggetilbud til kunderne. For med Sigma opstiller du tilbuddet, som du vil bygge det hos kunden og slipper for at skulle stille komplicerede formler op i et regneark. Derved får du mere tid til at komme ude hos kunderne og udøve det håndværk, du virkelig brænder for.

Havde du vidst, hvor meget tid du ville komme til at sidde på dit kontor, dengang du startede op som selvstændig, er det ikke sikkert, du havde valgt den vej alligevel. For som selvstændig håndværker herhjemme går der alt for meget tid med at skulle administrere din virksomhed og klare alt det nødvendige papirarbejde. Du kommer kun sjældent ud og får arbejdet med det håndværk, som du egentlig er uddannet inden for.

Få tilbuddene nemmere ud af døren

Især tilbuddene til kunderne er den store tidsrøver. De ender tit med at blive stedbarnet, du først begynder på, når dagens andre administrative opgaver som materialebestilling og personaleadministration er løst. Det betyder for det meste, at det med at skrive tilbud bliver noget, der bliver klaret sidst på dagen eller om aftenen. Og her er du ved at være træt og tænker derfor måske ikke helt så skarpt længere.

Skarp skal du ellers helst være, hvis du skal bruge et regneark til at beregne tilbuddet. For selv om du tit kan genbruge gamle tilbud eller dele af dem, kræver det, at du får opdateret formler og celleområder korrekt. Samtidig skal du bruge tid på at opstille beregninger for alle nye former for opgaver, som du ikke har beregnet før. Det tager tid og er det først blevet halvsent, kan det nemt drille en hel del.

Derfor ender tilbuddene måske med at blive skubbet til næste dag – eller til den absolut sidste dag, hvor det er tvingende nødvendigt at få det tilbud ud af døren.

Opstil dine byggekalkulationer, som du tænker dem

Sigma tager alt det svære ud af at beregne dine tilbud. I stedet for en masse formler, opstiller du arbejdet, sådan som du tænker det. Så slipper du for at skulle bøje virkeligheden over i noget, der kan stoppes ind i dit regneark. Hver bygningsdel specificeres for sig og det hele opsummeres på et overskueligt slutark, hvor du kan se alle totalerne for hver af byggeriets enkeltdele.

Det gør det lettere at bevare overblikket og nemmere at se, hvad du rent faktisk kommer til at tjene på opgaven. Synes du, at der er plads til at være lidt frisk på prisen, kan du tilmed justere den på slutarket og med det samme se, hvad det kommer til at betyde for din indtjening. Det sikrer dig mod at tage unødige risici og blive så frisk, at du ender med at tabe penge på projektet.

Samtidig undgår du dumme regnefejl, fordi Sigma Estimates selv holder styr på de bagvedliggende beregninger og hjælper dig med at finde fejl.

Slip for at opfinde den dybe tallerken hver gang

Med Sigma kan du trække hele bygningsdele med alle detaljer over fra en tidligere kalkulation og ind i en ny, uden at du skal spekulere på at opdatere de underliggende formler og celleområder. Det klarer Sigma helt automatisk! Det sparer dig for rigtig meget tid.

Få en struktureret arbejdsgang

Den måde Sigma er opbygget på, giver dig samtidig en mere ensartet arbejdsgang i din tilbudsskrivning. Det betyder, at du får samme tilgang til alle dine tilbud. Samtidig sikrer fremgangsmåden, at du får skabt mere gennemskuelige byggekalkulationer, der er nemme at sætte både kunden og dine svende ind i.

Slutarket giver det samlede overblik over tilbuddet. Herfra er det nemt at klikke sig ned i detaljerne for de underliggende beregninger og gå ind og se nærmere på opstillingen for hver enkelt bygningsdel i byggekalkulationen.

Det gør det også nemmere at forstå tilbud, som andre af dine medarbejdere har beregnet. Derved bliver Sigma omdrejningspunktet for de enkelte opgaver lige fra tilbuddet bliver givet og til opgaven er leveret.

Tilbuddet skrives med et klik på en knap

Den sidste faktor der er med til at skære gevaldigt ned i tidsforbruget, når du skal skrive tilbud, er selve færdiggørelsen og udsendelsen af tilbuddet.

Med Sigma slipper du for at skulle overføre tal og information manuelt fra regnearket til tilbudsdokumentet. Der er heller ikke en masse arbejde med at stille tilbuddet pæn op.

Nej, det er bare at klikke på en knap! Så genererer Sigma et professionelt opbygget og flot formateret tilbud med alle nødvendige informationer og forbehold.

Spar op til 85 % af din tid på byggekalkulationer

Ifølge vores kunders egne tidsstudier har den mere logiske opbygning, mulighed for nemt at genbruge tidligere beregninger i Sigma og automatisering af selve tilbudsskrivningen, sparet vores kunder for op til 85 % af den tid, de bruger på tilbudsberegning.

Hvor meget tid du sparer fra projekt til projekt, afhænger af muligheden for at genbruge tidligere beregninger, samt tilbuddets omfang og kompleksitet. Men regn roligt med at få mere tid til at komme ud og lave noget af det, du brænder for.

Se selv, hvor meget tid Sigma kan spare dig for

Når du først kommer i gang, finder du hurtigt ud af, hvor meget tid du kan spare med Sigma. Du kan prøve Sigma helt gratis, ved at hente den fuldt funktionsdygtige version af Sigma her.

Så er du i gang med at beregne dit første tilbud i løbet af få minutter.

Se selv, hvor meget tid Sigma kan spare dig for

Når du først kommer i gang, finder du hurtigt ud af, hvor meget tid du kan spare med Sigma. Du kan prøve Sigma helt gratis, ved at hente den fuldt funktionsdygtige version af Sigma her.

Så er du i gang med at beregne dit første tilbud i løbet af få minutter.