Vælg en side

Tjen flere penge
på jeres kundeopgaver

Sigma gør det nemmere, at undgå at tabe penge på dine tilbud. Dels undgår du dumme regnefejl og dels kan du slå priser og materialeforbrug op i velrenommerede, altid opdaterede prisdatabaser. Samtidig får du et bedre overblik over dækningsbidraget og kan hurtig se effekten af et nedslag i prisen eller en påtænkt rabat til kunden for at få opgaven. Så med Sigma får du meget større sikkerhed for, at dine tilbud holder vand.

Med Sigma opbygger du beregningerne af dine tilbud, på samme måde som du tænker den opgave, tilbuddet skal omhandle. Så slipper du for at skulle slås med at opstille de rigtige formler, der gør det muligt at beregne tilbuddet i et regneark. Du kan bare tænke opgaven, som du ville udføre den. Sigma klarer selv de bagvedliggende beregninger.

Undgå dumme regnefejl

Sigma sparer dig for dumme regnefejl, celleområder der ikke er taget med i totalerne og hvad der nu ellers kan gå galt, når du prøver at få et regneark til at rumme det byggeprojekt, du skal give tilbud på.

I Sigma regner du prisen på hver enkelt bygningsdel for sig. Så summer programmet selv de enkelte bygningsdele sammen og giver dig et totalt overblik på slutarket. Alt er med og intet bliver udeladt.

Kør altid med opdaterede priser

Du kan vælge enten at udspecificere de enkelte bygningsdele selv eller hente opdaterede priser fra en af de kendte prisdatabaser inden for jeres branche. Sigma understøtter Exact, Molio og flere andre, ligesom du har mulighed for at bygge din helt egen prisdatabase.

Det sikrer dig, at du altid får beregnet priserne på de enkelte dele af det byggeri, du skal give tilbud på, baseret på det aktuelle udgifts- og prisniveau i markedet. Så får du ikke nogle kedelige overraskelser, den dag du skal gøre byggeopgaven op og beregne din faktisk fortjeneste på den.

Hav styr på materialeforbruget

Henter du priser og informationer fra en de branchespecifikke prisdatabaser, får du samtidig det eksakte materialeforbrug med over i Sigma Estimates. Det vil sige, at du har helt styr på, hvor mange materialer der skal bruges. Derfor kender du altid de eksakte udgifter til materialerne. Intet bliver glemt.

Det betyder samtidig, at du kan udskrive en komplet materialeliste, når I skal i gang med opgaven. Så slipper du for, at I skal køre flere gange til byggemarkedet og kan hurtigere få afsluttet opgave, så I kan komme i gang med den næste kunde.

Bevar det fulde overblik

Fra slutarket kan du hele tiden følge med i, hvor meget tilbuddet løber op i, samt hvad prisen på de enkelte dele af byggeriet bliver. Herfra har du også overblik over dækningsbidraget på opgaven og kan se, hvad din totale kostpris er.

Derved er det nemt at opdage projekter, der ikke kommer til at løbe rundt økonomisk eller opdage fejl eller mangler i udspecificeringen af de enkelte bygningsdele.

Samtidig advarer Sigma også mod de mest almindelige fejl og gør opmærksom på uhensigtsmæssigheder og mulige forglemmelser. Så er du altid sikker på, at få det hele med i tilbuddet.

Giv rabatter på et mere sikkert grundlag

Slutarket giver dig mulighed for at give afslag i prisen og rabatter til kunderne på et mere sikkert grundlag. Hver enkelt prisændring kan ske på et oplyst grundlag og du ser straks, hvilken betydning prisnedslaget har for din økonomi på opgaven – ja, du kan gå helt ned på det enkelte bygningselement og se, hvad prisnedslaget har af betydning på det niveau.

Tjen flere penge

Med Sigma bliver det nemmere for dig, at sikre, at du tjener det du skal på de opgaver, du løser for dine kunder. Så er du altid sikker på, at du har de rette forudsætninger og at alt er kommet med i tilbuddet. Samtidig slipper du for, at dumme regnefejl og forglemmelser tager hele fortjenesten ud af den enkelte opgave.

Prøv selv hvor let det er

Vil du prøve, hvor nemt det er at arbejde med dine tilbud og byggekalkulationer i Sigma Estimates, så hent den fulde version af programmet her

Så er du i gang med at beregne dit første tilbud i løbet af få minutter.

Prøv selv hvor let det er

Vil du prøve, hvor nemt det er at arbejde med dine tilbud og byggekalkulationer i Sigma Estimates, så hent den fulde version af programmet her

Så er du i gang med at beregne dit første tilbud i løbet af få minutter.