Kurser


AktivByg Kursus

Du kan altid deltage i et af STARKs endagskurser om AktivByg. Tilbuddet gælder, uanset om du har købt AktivByg eller først vil finde ud af, om det er noget, der passer til dig og din virksomhed.
Introduktion til Sigma

Introduktion til Sigma

Her får du en grundlæggende introduktion til Sigma – fra kostpris til tilbudspris. Når du har deltaget i dette introduktionskursus, så kan du gå direkte hjem og starte med at udregne præcise tilbud i Sigma.
Grundlæggende Sigma Claims

Grundlæggende Sigma Claims

På kurset vil du blive introduceret til Claims produktet, som er målrettet forsikringsbranchen.
Åbent værksted

Åbent værksted

Kom til Åbnet værksted, hvor vi arbejder med konkrete emner, som deltagerne tager med fra hverdagen. På dagen kan du spørge en Sigma-kyndig lærer til råds og arbejde med dine egne projekter.
Sigma og Revit - en sammenhængende BIM-model

Sigma og 3D – en sammenhængende BIM model

Her lærer du at forbinde en 3D design model med Sigma, og herved skabe en sammenhængende BIM model, hvor design, økonomi og beskrivelser er forbundet.

Introduktion til Sigma med Molio Prisdatabaser

På dette kursus får du en grundlæggende introduktion til Sigma og lærer bl.a., hvordan du nemt opbygger en kalkulation med V&S prisdatabaser eller ud fra egne data. Også fastsættelse af projektpris er en del af kurset.
Udbud, Kvalitetssikring og Analyse

Udbud, Kvalitetssikring og Analyse med Sigma

Dette kursus er til dig der vil grundigt til værks med kvalitetssikring og analyse omkring kalkulationerne, så du undgår dyre budgetoverskridelser og ekstraarbejde i sidste øjeblik.
Tilbudsgivning, Biblioteker og Prislister

Tilbudsgivning, biblioteker og prislister med Sigma

Med dette kursus får du optimeret din tilbudsgivning, og du lærer bl.a. hvordan du bruger og opbygger egne prisbiblioteker. Du bliver også i stand til at indlæse leverandør prislister.