Vælg en side

Introduktion til Sigma

Introduktion til Sigma

For dig som gerne vil have en grundlæggende og hurtig introduktion til Sigma, så er dette kursus det helt rigtige. På kurset arbejder du i programmet og målet med dagen er, at du kan gå direkte hjem og kalkulere i Sigma.

Deltagere bedes medbringe egen bærbare PC med Sigma installeret, så du kan fortsætte i programmet, når du kommer hjem.

Forudsætninger for deltagelse
Der er ingen forudsætninger for at kunne deltage.

Materiale
Alt relevant materiale vil blive udleveret på dagen. Du bedes medbringe din egen computer, så du nemt kan arbejde videre når du kommer hjem på kontoret.

Tid og sted
Kursets varighed er 1 dag fra kl. 9-16. Kurserne afholdes på vores adresser i vores adresser i Ballerup og Aarhus

Pris
Prisen er kr. 1.590 pr. person ekskl. moms, og inkluderer frokost.

Antal deltagere
Der vil være minimum 4 deltagere på kurset. Vi forbeholder os ret til at aflyse eller tilbyde alternative datoer, hvis der ikke er deltagere nok.

Afbud
Ved afbud mere end 30 dage før kursus start refunderer vi den fulde kursusafgift, dog ved mindre end 30 dages afbud refunderer vi 50 % af den fulde kursusafgift. Afbud skal meldes senest 3 hverdage før kursusstart. Ved udeblivelse fra kursus uden afbud, refunderes intet af kursusafgiften. Du kan dog altid overdrage kursuspladsen til en anden helt frem til selve kursusdagen.

Tilmeld kursus

Udfyld formularen nedenfor for at deltage, og du vil straks modtage en bekræftelse. Vi ser frem til at se dig på vores Sigma kurser.