Vælg en side

Online: Molio Prisdata med Sigma

Online: Molio Prisdata med Sigma

For dig som gerne vil introduceres til brug af Molio Prisdata i Sigma, herunder databasernes opbygning og indbyrdes relationer, valg af opsætning af lønninger, samt tilpasning af bygningsdele.

 

Forudsætninger for deltagelse

Det er en forudsætning for deltagelse, at du kan opstille en kalkulation på niveau med Kursus: Introduktion til Sigma, og efterfølgende også har lavet en håndfuld kalkulationer på egen hånd.

 

Materiale

Alt relevant materiale fremsendes forud for kursusdagen. Vi anbefaler at det printes forud for kurset.

 

Tid og sted

Kursets varighed er ½ dag fra kl. 9-12 eller 13-16.

 

Pris

Prisen er kr. 1250 pr. person ekskl. moms.

 

Antal deltagere

Der vil være minimum 4 deltagere på kurset. Vi forbeholder os ret til at aflyse eller tilbyde alternative datoer, hvis der ikke er deltagere nok.

 

Afbud

Ved afbud mere end 30 dage før kursus start refunderer vi den fulde kursusafgift, dog ved mindre end 30 dages afbud refunderer vi 50 % af den fulde kursusafgift. Afbud skal meldes senest 3 hverdage før kursusstart. Ved udeblivelse fra kursus uden afbud, refunderes intet af kursusafgiften. Du kan dog altid overdrage kursuspladsen til en anden helt frem til selve kursusdagen.

Tilmeld kursus

Udfyld formularen nedenfor for at deltage, og du vil straks modtage en bekræftelse. Vi ser frem til at se dig på vores Sigma kurser.