Vælg en side

Sigma og 3D - en sammenhængende BIM model

Sigma og 3D – en sammenhængende BIM model

Vi vil på kurset tage udgangspunkt i Revit og Sigma, så du lærer hvordan Sigmas Revit plugin virker og benyttes og hvordan du henter mængder fra Revit over i Sigma. Designmængder kan også komme fra bl.a. IFC, DWF eller iModel, som vi kort vil se på, hvis tiden tillader det.

På kurset vil du lære at:

• Forstå den sammenhængende models struktur
• Forbinde designmodellen med projektbiblioteket
• Indlæsning af designmængder i Sigma
• Udvid og arbejd med projektbiblioteket
• Opdatering med projektbiblioteket
• Klassifikation i modellen, CCS, SfB og andre

Hvis tiden tillader det, vil vi også kort se på kvalitetssikring og analyse, som uddybes i Kursus: Udbud, Kvalitetssikring og Analyse med Sigma.

Du bedes medbringe din egen computer, så du nemt kan arbejde videre når du kommer hjem på kontoret.

Forudsætninger for deltagelse
Forudsætningen for kurset er, at du allerede kan bruge det grundlæggende i Sigma, dvs. opstille en kalkulation på niveau med Introduktion til Sigma, og efterfølgende også har lavet en håndfuld kalkulationer på egen hånd.

Bemærk i øvrigt at indholdet i kurset forudsætter, du har en Sigma Enterprise udgave af programmet.

Tid og sted
Kursets varighed er 1 dag fra kl. 9-16. Kurserne afholdes på vores adresser i Ballerup og Aarhus.

Pris
Prisen er kr. 2.950 pr. person ekskl. moms, og inkluderer frokost.

Antal deltagere
Der vil være minimum 4 deltagere på kurset. Vi forbeholder os ret til at aflyse eller tilbyde alternative datoer, hvis der ikke er deltagere nok.

Afbud
Ved afbud mere end 30 dage før kursus start refunderer vi den fulde kursusafgift, dog ved mindre end 30 dages afbud refunderer vi 50 % af den fulde kursusafgift. Afbud skal meldes senest 3 hverdage før kursusstart. Ved udeblivelse fra kursus uden afbud, refunderes intet af kursusafgiften. Du kan dog altid overdrage kursuspladsen til en anden helt frem til selve kursusdagen.

Tilmeld kursus

Udfyld formularen nedenfor for at tilmelde dig, og du vil straks modtage en bekræftelse. Vi ser frem til at se dig på vores Sigma kurser.