Vælg en side

Tilbudsgivning, biblioteker og prislister

Tilbudsgivning, biblioteker og prislister

Kurset er en overbygning på Introduktion til Sigma kurset, for de som gerne vil få mere ud af Sigma. Grundlæggende vil vi se på hvordan du kan optimere din tilbudsgivning ved hjælp af Sigma og lære hvor nemt du kan bruge og opbygge egne prisbiblioteker.

På kurset vil du lære om:

• Indlæsning, udlæsning og opstilling af tilbudslister i Sigma
• Opbygning og brug af biblioteker
• Indlæsning af leverandør-prislister
• Genveje til nemt og hurtigt at justere priser og informationer

Forudsætninger for deltagelse
Det er en forudsætning for deltagelse, at du kan opstille en kalkulation på niveau med Kursus: Introduktion til Sigma, og efterfølgende også har lavet en håndfuld kalkulationer på egen hånd.

Materiale
Alt relevant materiale vil blive udleveret på dagen. Du bedes medbringe din egen computer, så du nemt kan arbejde videre når du kommer hjem på kontoret.

Tid og sted
Kursets varighed er 1 dag fra kl. 9-16. Kurserne afholdes på vores adresser i Ballerup og Aarhus.

Pris
Prisen er kr. 2.950 pr. person ekskl. moms, og inkluderer frokost.

Antal deltagere
Der vil være minimum 4 deltagere på kurset. Vi forbeholder os ret til at aflyse eller tilbyde alternative datoer, hvis der ikke er deltagere nok.

Afbud
Ved afbud mere end 30 dage før kursus start refunderer vi den fulde kursusafgift, dog ved mindre end 30 dages afbud refunderer vi 50 % af den fulde kursusafgift. Afbud skal meldes senest 3 hverdage før kursusstart. Ved udeblivelse fra kursus uden afbud, refunderes intet af kursusafgiften. Du kan dog altid overdrage kursuspladsen til en anden helt frem til selve kursusdagen.

Tilmeld kursus

Udfyld formularen nedenfor for at tilmelde dig, og du vil straks modtage en bekræftelse. Vi ser frem til at se dig på vores Sigma kurser.