Vælg en side

Udbud, Kvalitetssikring og Analyse

Udbud, Kvalitetssikring og Analyse

Med Sigmas Indsigt visninger kan du se din kalkulation opsummeret på forskellige måder, hvilket bidrager til forståelse, overblik og gennemskuelighed af tallene.

Indsigt bruges også til at kontrollere og kvalitetssikre at der ikke er forglemmelser i projektet, f.eks. manglende mængder, regler, beskrivelser, kodning, etc. Noget som i sidste ende kan koste dyrt i budgetoverskridelser og ekstraarbejde.

På kurset vil du lære om:

• Brug af standard Indsigt visninger og Ekstrafelter
• Opsætning af egne Ekstrafelter
• Opsætning af egne Indsigt visninger
• Eksempler til tilbudslister, klassifikation og sortering
• Eksempler til kvalitetssikring og analyse
• Opsætning af Indsigt rapporter og udskrifter
• Opbygning af egne Sigma skabeloner

Forudsætninger for deltagelse
Forudsætningen for kurset er at du allerede kan bruge det grundlæggende i Sigma, dvs. opstille en kalkulation på niveau med Kurset: Introduktion til Sigma med Molio Prisdatabaser, og efterfølgende også lavet en håndful kalkulationer på egen hånd.

Kurset hænger godt sammen med Kurset: Sigma og Revit – en sammenhængende BIM model.

Bemærk i øvrigt at indholdet i kurset forudsætter en Sigma Enterprise udgave af programmet.

Materiale
Alt relevant materiale vil blive udleveret på dagen. Du bedes medbringe din egen computer, så du nemt kan arbejde videre når du kommer hjem på kontoret.

Tid og sted
Kurset varer en dag i tidsrummet fra kl. 9-16. Kurserne afholdes på vores adresser i Ballerup og Aarhus.

Pris
Prisen er kr. 2.950 pr. person ekskl. moms, og inkluderer frokost.

Antal deltagere
Der vil være minimum 4 deltagere på kurset. Vi forbeholder os ret til at aflyse eller tilbyde alternative datoer, hvis der ikke er deltagere nok.

Afbud
Ved afbud mere end 30 dage før kursus start refunderer vi den fulde kursusafgift, dog ved mindre end 30 dages afbud refunderer vi 50 % af den fulde kursusafgift. Afbud skal meldes senest 3 hverdage før kursusstart. Ved udeblivelse fra kursus uden afbud, refunderes intet af kursusafgiften. Du kan dog altid overdrage kursuspladsen til en anden helt frem til selve kursusdagen.

Tilmeld kursus

Udfyld formularen nedenfor for at deltage, og du vil straks modtage en bekræftelse. Vi ser frem til at se dig på vores Sigma kurser.