Vælg en side

Software Developer

Software Developer

Ønsker du at sætte dit tydelige præg på eksisterende og kommende produkter, og vil du være med til at skabe innovative løsninger til det globale marked?

Sigma Estimates er en markedsledende international software virksomhed som skaber banebrydende digitale løsninger indenfor kalkulation og 5D BIM/VDC. Virksomheden har taget hul på en global vækstrejse og vi søger en software udvikler til vores kontor i Høje Taastrup, som brænder for produktudvikling og for at komme med på rejsen.

Stillingen

Vi søger en dygtig software udvikler, gerne med erfaring i forhold til Windows desktop applikationer og gerne SaaS løsninger, .NET og cloud og som har en god teknisk forståelse.

Du vil blive en del af et voksende agilt team af dygtige udviklere, som udvikler produkter til det globale marked og du vil få mulighed for at deltage i alle udviklingsaktiviteter fra analyse til deployment, på eksisterende og kommende løsninger.

Dermed får du også mulighed for at påvirke vores løsninger i høj grad, hvorfor vi forventer at du har fokus på både brugerne, domænet, arkitektur, kvalitet og samlet leverance og at du har den tekniske viden til at levere holdbare- og skalerbare løsninger.

Om dig

Vi forventer at du har min. et par års erfaring og at du er fullstack developer i ordets fulde betydning. Det er en fordel hvis du derudover har erfaring SaaS, .NET, web/cloud, Windows applikationer, build systemer og deployment. De ting du ikke har erfaring med, har du lyst til at lære.

Du veksler nemt mellem forskellige produkter og teknologier, er teknisk stærk og glad for udfordringer. Du går løsningsorienteret til opgaverne og levere kode med fokus på kvalitet. Derudover kan du sætte dig ind i det domæne vi arbejder indenfor, vores eksisterende løsninger og brugernes behov.

Du er team player og du trives i et agilt miljø, hvor teamet performer sammen og løfter i flok. Du har en konstruktiv og pragmatisk tilgang, kan kommunikere og du ser værdien i at samarbejde på tværs af funktioner, for at nå den bedste løsning og de fælles mål. Sammen med teamet tager du ansvar for leverancer og følger disse til dørs.

Nøgleord som beskriver dig:

  • Team player
  • Åben, ærlig og positiv
  • Konstruktiv
  • Engageret
  • Struktureret
  • Resultatorienteret

Om os

Sigma Estimates blev grundlagt i 2003 og er med sine banebrydende digitale løsninger indenfor kalkulation og 5D BIM, blevet markedsledende. Gennem de sidste år er virksomheden ekspanderet kraftigt og har oplevet en markant vækst og har nu medarbejdere i Danmark, USA og Canada, samt glade og tilfredse brugere over hele verden.

Vi tilbyder

Vi har fokus på at skabe et sundt og positivt arbejdsmiljø, hvor arbejdsliv og privatliv er i balance, hvor samarbejde og sammenhold er i fokus og hvor vi har det sjovt sammen og dyrker vindermentaliteten, på rejsen mod vores fælles mål.

Vi leder efter den helt rigtige til at blive en del af Sigma Estimates, så kan du se dig selv i stillingen og profilen, så send ansøgning og CV til developmentdept@sigmaestimates.com.

Ansøgningsfrist: Vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Magnus Therkildsen, CTO på mt@sigmaestimates.com

Firmaprofil

Sigma Estimates A/S er et firma i spændende vækst, og i gang med at internationalisere virksomheden.

Produktet er en Microsoft Office lignende løsning til projektberegning, tilbudsgivning og forkalkulation.

Virksomheden med 26 medarbejdere ligger i Høje Taastrup og vi lægger vægt på at have en sjov og produktiv hverdag. Vi er lydhøre over for gode idéer og alle medarbejdere bidrager med innovative tankegange, som igen bidrager til at virksomheden er i vækst. Vi arbejder med frihed under ansvar og fleksibilitet er en vigtig værdi for os.

Ansøgningsfrist: Vi afholder samtaler løbende.

I forbindelse med at vi vurderer dig som jobansøger, udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, CV, referencer, uddannelsesbeviser og andre relevante oplysninger. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af din ansøgning. Informationerne gemmes i højest 3 måneder efter afslag og opbevares fortsat ved ansættelse.

De personoplysninger, som vi behandler bliver ikke på noget tidspunkt overdraget, solgt eller bliver gjort tilgængelige for tredjemand.

Som registreret person har du ret til at få indsigt, gøre indsigelse mod behandling, rette og slette data, trække samtykke tilbage, og få udleveret data i digital form, som vi opbevarer.

Såfremt du som registreret person ønsker at klage over vores behandling af dine persondata kan det ske til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K

Kontaktoplysninger på dataansvarlig:

Sigma Estimates A/S
Høje Taastrup Blvd. 20
DK-2630 Høje Taastrup
CVR: 27 110703
E-mail: mah@sigmaestimates.com
Tel.: +45 70 262 575