Vælg en side

Talentfuld Desktop Developer

Er du en talentfuld og engageret desktop developer, ønsker du at sætte dit tydelige præg på eksisterende og kommende produkter, og vil du være med på en fantastisk vækstrejse. Så er det muligvis dig, vi leder efter.

Sigma Estimates er en markedsledende international software virksomhed, som skaber banebryden-de kalkulations- og 5D BIM/VDC løsninger til byggebranchen. Virksomheden har taget hul på en global vækstrejse, og vi søger nu en talentfuld desktop udvikler til vores kontor i Høje Taastrup.

Stillingen

Du vil arbejde med udviklingsopgaver i C#, C++, Delphi eller lignende udviklingssprog og teknologier.

Du bliver en del af et voksende team af dygtige udviklere, og du får mulighed for at deltage i alle udviklingsaktiviteter fra analyse til deployment.

Du får i stor udstrækning mulighed for at påvirke vores løsninger, og vi forventer derfor, at du har fokus på både brugerne, domænet, arkitektur, kvalitet og samlet leverance – og at du har den tekniske viden til at levere holdbare og skalerbare løsninger.

Om dig

Vi forventer, at du har afsluttet en videregående uddannelse som ingeniør, og at du har minimum 2-3 års erfaring. Som desktop developer har du erfaring med at udvikle større og komplekse applikationer til Windows inkl. arbejde med COM API. Desuden at du har et godt og bredt kendskab til Build/ Deployment teknologier, digitale certifikater og scripting. Måske har du også lidt erfaring eller nysgerrighed omkring Azure, DevOps, .NET Core og andre cloud-teknologier.

Du veksler nemt mellem forskellige produkter og teknologier, er teknisk stærk og glad for nye udfordringer. Du går løsningsorienteret til opgaverne og har forståelse for balancen mellem kvalitet og fremdrift. Derudover kan du sætte dig ind i det domæne, vi arbejder indenfor.

Du er team player, og du trives i et dynamisk miljø, hvor teamet performer sammen. Du har en konstruktiv og pragmatisk tilgang til dine opgaver, du er en dygtig kommunikator, og du ser værdien i at samarbejde på tværs af funktioner for at nå den bedste løsning. Sammen med teamet tager du ansvar for leverancer og følger disse til dørs.

Du er åben, ærlig og positiv af natur, du er engageret i dit arbejde, og du arbejder struktureret og resultatorienteret.

Om os

Sigma Estimates blev grundlagt i 2003 og er med sine banebrydende digitale løsninger indenfor kalkulation og 5D BIM blevet markedsledende i Danmark. Gennem de seneste år har vi oplevet en markant vækst og har nu medarbejdere i Danmark, USA og Canada, samt glade og tilfredse brugere over hele verden.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et udfordrende job i en spændende og dynamisk virksomhed med rige faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Vi har fokus på at skabe et sundt og positivt arbejdsmiljø, hvor arbejdsliv og privatliv er i balance, hvor samarbejde og sammenhold er i fokus, og hvor vi har det sjovt sammen.

Kan du se dig selv i stillingen, så send ansøgning og CV til developmentdept@sigmaestimates.com.

Ansøgningsfrist: Vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Sørensen på telefon 2099 7898 eller e-mail: pso@sigmaestimates.com.

Firmaprofil

Sigma Estimates A/S er et firma i spændende vækst, og i gang med at internationalisere virksomheden.

Produktet er en Microsoft Office lignende løsning til projektberegning, tilbudsgivning og forkalkulation.

Virksomheden med 26 medarbejdere ligger i Høje Taastrup og vi lægger vægt på at have en sjov og produktiv hverdag. Vi er lydhøre over for gode idéer og alle medarbejdere bidrager med innovative tankegange, som igen bidrager til at virksomheden er i vækst. Vi arbejder med frihed under ansvar og fleksibilitet er en vigtig værdi for os.

I forbindelse med at vi vurderer dig som jobansøger, udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, CV, referencer, uddannelsesbeviser og andre relevante oplysninger. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af din ansøgning. Informationerne gemmes i højest 3 måneder efter afslag og opbevares fortsat ved ansættelse.

De personoplysninger, som vi behandler bliver ikke på noget tidspunkt overdraget, solgt eller bliver gjort tilgængelige for tredjemand.

Som registreret person har du ret til at få indsigt, gøre indsigelse mod behandling, rette og slette data, trække samtykke tilbage, og få udleveret data i digital form, som vi opbevarer.

Såfremt du som registreret person ønsker at klage over vores behandling af dine persondata kan det ske til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K

Kontaktoplysninger på dataansvarlig:

Sigma Estimates A/S
Høje Taastrup Blvd. 20
DK-2630 Høje Taastrup
CVR: 27 110703
E-mail: mah@sigmaestimates.com
Tel.: +45 70 262 575