Vælg en side

CODEGROUP OG TOPDANMARK INDGÅR SAMARBEJDE

Pressemeddelelse 18. juni 2007

Softwarehuset CodeGroup A/S har skrevet kontrakt med Topdanmark. Derfor kan selskabets taksatorer se frem til at beregne storskader i kalkulationsprogrammet Sigma.

Taksatorerne hos Danmarks næststørste skadeforsikringsselskab har grund til at glæde sig. I halvandet år har Topdanmark testet og evalueret kalkulationsprogrammet Sigma®2007, og nu får selskabets taksatorer en skræddersyet Rolls Royce model at arbejde med – Sigma Enterprise Claims, der er specielt målrettet forsikringsbranchen.

I Topdanmark har vi store forhåbninger til Sigma. Vi er klar til at installere programmet på vores maskiner, og driftmæssigt regner vi bestemt med, at det vil give os bedre overblik og spare os for værdifuld tid på vores kalkulationer, fortæller René Løfholm, der er chef for Byggeteknisk Afdeling i Topdanmark.

I første omgang har Topdanmark investeret i 22 licenser, alle inklusive V&S Prisdatabaser. Men Topdanmarks mål er, at om et år skal alle taksatorer bruge Sigma og derfor har selskabet indhentet tilbud på yderligere 40 licenser.

Det er IT-pionerfirmaet CodeGroup A/S, der står bag det meget roste kalkulationsprogram Sigma.

Vi er fantastisk glade for at få Topdanmark som kunde. For os er det mere end bare en god aftale, for kontrakten er også et vigtigt bevis på, at CodeGroup er i stand til at servicere de helt store brands herhjemme, forklarer udviklingschef Magnus Therkildsen fra CodeGroup.

Topdanmark forsikrer hver fjerde dansker, hver sjette erhvervsvirksomhed og halvdelen af alle danske landbrug, og hvert år behandler selskabets taksatorer tusindvis af skadesanmeldelser. I jagten på et effektivt og pålideligt kalkulationsværktøj til storskader kontaktede Topdanmarks ledelse for halvandet år siden softwarehuset CodeGroup A/S. Siden er programmet blevet grundigt testet hos forsikringsgiganten.

Med Sigma forventer vi, at beregne skaderne på en mere ensartet måde fremover. Samtidig kan vi så også præsentere et meget professionelt og let gennemskueligt resultat for vores kunder, siger René Løfholm.

Seks ud af ti af Danmarks største forsikringsselskaber bruger i dag Sigma kalkulation til deres beregninger. Det er over 50 % af branchen, og dermed er Sigma godt på vej til at blive standardløsning inden for kost-estimering på forsikringsområdet. Det giver flere fordele.

Jo flere brugere vi har, jo flere ressourcer kan vi tillade os at afsætte til videreudvikling af programmet. Det betyder, at programmet hele tiden bliver bedre. Til sommer kommer der en ny udgave af Sigma Claims, som bliver rigtig, rigtig god, lover Magnus Therkildsen.

www.codegroup.dk
Sigma® 2007 Claims er skabt til at håndtere bl.a. nyværdi og afskrivninger i forbindelse med takserings- og forsikringsopgaver. Alt sammen som tillæg til de muligheder, kerneprodukterne Sigma® 2007 Enterprise og Sigma® 2007 Professional tilbyder.

Typiske opgaver

Overslag
Taksering
Renovering

Typiske brugere

Forsikringsfolk
Renoveringsfolk

CodeGroup A/S, Industrivej 44, DK-4000 Roskilde,

TIf: +45 70 262 575 | [email protected]