Vælg en side

Entreprenører i Esbjerg vil tage nøglen til pengeskabet tilbage!

GÅ-HJEM-MØDE I ESBJERG – TAG NØGLEN TIL DIT PENGESKAB TILBAGE! 

Der var ledelse og digitalisering på dagsordenen onsdag eftermiddag hos Erhvervsakademi SydVest i Esbjerg, hvor en række entreprenørvirksomheder fra Esbjerg og omegn var mødt op til Gå-Hjem-Møde for at høre mere om, hvordan de kan effektivisere, skabe projekter med plus på bundlinjen og tiltrække nye arbejdskræfter med Sigma.

Her kunne de bl.a. høre, hvordan Hovedgård Entreprenørforretning har skiftet Excel ud til fordel for professionel kalkulation og derved taget nøglen til pengeskabet tilbage. Du kan i dag kun drive en sund forretning der giver overskud og koble dig på væksten, hvis du har digitale værktøjer, der er med til at hjælpe til automatiserede og effektive processer, herunder stram styring i hele processen fra tilbudsgivning, planlægning, udførsel, aflevering og administration.

Fra et ledelses perspektiv handler det kort sagt om at sætte retning på virksomhedens fremtid i et marked, der er præget af hård konkurrence. Og tager man digitaliseringen i små bidder, så er det faktisk nemt at komme i gang!

Har du selv fået lyst til at prøve Sigma? Hent programmet og prøv det i 14 dage helt gratis og uforpligtende ved at klikke her