Vælg en side

Kom på online grundkursus og webinar med Sigma kalkulation

Introduktions webinar torsdag 16. april kl. 10.00-11.00

Til dig der er interesseret i først at danne dig et overblik, og se hvor let det er at komme i gang med at kalkulere hurtigt og præcist på både store og små projekter. Her får du en forståelse af, hvor meget tid du kan spare ved at anvende Sigma i din daglige tilbudsgivning. Du får også et indblik i, hvor let du og dine kolleger kan bruge erfaringspriser og hvor let du har adgang til professionelle udskrifter som tilbudsbrev, bestillingslister mv.

[Tilmeld dig Her]

 

Online grundkursus torsdag 16. april kl. 13:00-14:00 – Del 1

For dig som gerne vil have en grundlæggende og hurtig introduktion. Målet er, at du kan komme i gang med at kalkulere i Sigma lige efter kurset. Vi guider dig bl.a. igennem fastsættelse af salgspriser, genbrug af priser, overblik over timer, materialelister, udstyr mm. Du får også mulighed for selv at prøve det hele af via opgaver i forlængelse af kurset.

[Tilmeld dig Her]

 

Kom selv i gang?

Foretrækker du selv at komme i gang, så hent en gratis Sigma her og brug Sigma Hjælp og Træning hjemmeside med hundredvis af videoer og guides til at komme i gang – det gælder også for at komme videre med de mere avancerede muligheder.

Har du ellers spørgsmål til kurser eller vil vide, hvordan du kommer videre, så ring til os på 70 262 575, eller skriv direkte til Lea Brun Andersen på e-mail lba@sigmaestimates.com