Vælg en side

Mindre egenproduktion og investering i professionel kalkulation slår igennem på resultatet hos Vesti Olsen & Hansen a/s

Bygge- og anlægsvirksomheden Vesti Olsen & Hansen fra Tølløse på Sjælland, der for nylig vandt prisen som året mest it-parate virksomhed inden for tilbudsgivning, mærker at digitalisering og effektivisering med professionelle værktøjer som kalkulationsprogrammet Sigma og timeregistreringsprogrammet Timereg optimerer arbejdsprocesserne i virksomheden.

Da der generelt har været stor efterspørgsel på nye byggeprojekter de seneste par år, har det været en større opgave end forventet at begrænse væksten.  Vi er dog rigtig glade for at vi har holdt os til vores strategi om at udskyde væksten til vores nye, digitale systemer var implementeret, så vi i dag er bedre rustet til at vokse yderligere, siger adm. direktør Christian Vesti Olsen.

Vesti Olsen & Hansen har de seneste par år haft stort fokus på at digitalisere virksomheden på flere områder. Ledelsen har i den forbindelse bevidst forsøgt at undgå at vækste omsætningsmæssigt, ligesom man har haft for øje ikke at øge egenproduktionen.

Det er sket for at sikre, at der har været de fornødne resurser til at udvikle den digitale side af virksomheden og samtidig sikre, at de nye tiltag blev ordentligt implementeret.

Læs hele historien i Bygtek HER.

Læs også artiklen om hvordan ny Sigma app sikrer Jeudan store tidsbesparelser på tilbudslister HER.