Vælg en side

Ny CEO skal løfte software-virksomheden Sigma Estimates til 100.000 brugere

Stig Linstow bliver ny CEO hos Sigma Estimates, der tilbyder professionel kalkulations og 5D BIM software til byggebranchen. Den nye direktør, der har en solid it-baggrund fra danske og internationale virksomheder, eksekverer på en klar strategi om at skalere virksomheden frem mod 100.000 brugere i 2021. Han afløser den ene af de to stiftere, Magnus Therkildsen, der nu træder i rollen som CTO.

– Med massiv vækst gennem de senere år og kontorer i Danmark, USA og Canada, har Sigma nu nået en størrelse og en position i markedet, hvor vi løfter virksomheden til næste niveau, siger Magnus Therkildsen.

Med flere end 10.000 brugere er Sigma i dag det mest anvendte professionelle kalkulationssoftware målrettet entreprenører, arkitekter, rådgivere og håndværkere. Med en klar strategi har Sigma en målsætning om at nå 100.000 brugere i 2021, hvilket kræver fuld fokus fra en erfaren profil, der kan eksekvere på planerne.

– Det har været vigtigt for os at finde en som Stig Linstow, der har erfaringen og kompetencerne til at skalere og digitalisere virksomheden. Det sikrer, at virksomhedens viden omsættes til yderligere vækst – både i Danmark og internationalt, siger Magnus Therkildsen, der nu kan koncentrere sig 100 procent om videreudvikling af produktet.

Magnus Therkildsen peger endvidere på, at kemien og holdningen til, hvordan en dynamisk vækstvirksomhed skal drives, ligger helt på linje, hvilket også har været et helt afgørende parameter i den nye konstellation.

Sikre skalering på alle fronter

Den nye direktør står i spidsen for medarbejdere i Danmark og Nordamerika, har solid international ledelseserfaring fra bl.a. IBM, Oracle, i2 technologies, CheckPoint, Artificial Solutions, med fokus på at drive vækst via digitalisering af mindre og mellemstore virksomheder.

Stig Linstows primære opgave bliver at professionalisere forretningen i Sigma yderligere og derved sikre, at Sigma er i stand til at skalere forretningen lokalt og internationalt, hvor den primære fokus er byggebranchen.

Digitaliseringen vinder frem med store skridt i byggebranchen, herunder 5D BIM og VDC. Det giver nye muligheder for samarbejde, integration og optimering af byggeprojekter og skaber et langt bedre beslutningsgrundlag. Her er Sigma blevet et helt essentielt værktøj, der er med til at sikre en stærk økonomi i projekterne og branchen.

Det ses bl.a. ved at væksten hos Sigma Estimates har været trukket af branchens bedste og ledende virksomheder. Inden for de sidste par år har VDC (Virtual Design and Construction) og 5D BIM vundet langt mere indpas, bl.a. i forbindelse med de nye supersygehuse, som har sat yderligere skub i udviklingen.

Stig Linstow peger på, at Sigmas onlinestrategi bliver helt central i udbygningen af førerpositionen.

– Sigma er samtidig en virksomhed med en stærk kultur og et værdisæt, hvor kunderne konstant sættes i centrum – et DNA der også kommer til at spille en helt essentiel rolle i udviklingen af virksomheden i de kommende år, siger Stig Linstow.

Sigma Estimates er etableret i 2003 og beskæftiger 25 medarbejdere på kontorerne i Taastrup, Aarhus, Chicago og Toronto.

————————————————————————————————————————

Yderligere oplysninger:

Stig Linstow, CEO Sigma Estimates                                                                     20 28 41 42

Magnus Therkildsen, CTO Sigma Estimates                                                        41 44 50 55