Vælg en side

Ny Sigma app sikrer Jeudans tilbudsafdeling store tidsbesparelser ved indlæsning af tilbudslister

Med den nye app, Sigma Excel Tilbudsliste tool, der nu er en integreret del af Sigma programmet, har ejendoms- og servicevirksomheden Jeudans tilbudsafdeling åbnet op for en effektiv og automatisk genvej til indlæsning af tilbudslister.

En automatisering der er med til at spare Jeudans beregnere og projektledere for en masse tid og samtidig sikre dem et bedre overblik.

– Tidligere når vi fik en tilbudsliste, skulle vi manuelt indlæse den i Sigma. Kom der efterfølgende rettelser til tilbudslisten, skulle vi også selv manuelt ændre mængder, tilføje nye punkter og slette udgåede. Var det en stor sag, kunne det godt tage lang tid, men nu kan vi med et enkelt klik vælge og indlæse revisionen, og så sker det automatisk, forklarer Martin Andersen.

Fundamentet for flere optimeringer.

Martin Andersen peger yderligere på, at det også er en stor gevinst, at priserne nu tilbageføres automatisk, så fejlmarginen for tastefejl derved er minimeret.

Han tilføjer, at der ofte kommer rettelser til tilbudslisten fra en af firmaets 22 projektledere, der navigerer de årligt over 200 byggesager, hvor mere end 350 Jeudan-håndværkere hver dag er beskæftiget. Disse ændringer er blevet hurtigere og nemmere at håndtere for beregnerne med den nye app.

Læs hele artiklen i Building Supply her.

Har du lyst til at prøve app’en? Så tøv ikke med at kontakte en af vores rådgivere – udfyld blot formularen her og du vil blive kontaktet.