Vælg en side

Pressemeddelelse: EG køber Sigma Estimates A/S

EG køber softwarefirmaet Sigma Estimates A/S. Det strategiske opkøb skal styrke software-løsningerne til den skandinaviske byggebranche.

Sigma Estimates A/S er EG’s tredje opkøb inden for 12 måneder af softwarevirksomheder, der leverer til byggesektoren. Købet er en del af EG’s vækststrategi og indsats for at digitalisere byggebranchen i Skandinavien.

“Med opkøbet ønsker vi at sikre EG’s kunder en fuldt integreret platform, der håndterer alle aspekter i byggeprocessen – fra kalkulation, projekt- og kvalitetsstyring til fakturering. Det kan de kompetente medarbejdere fra Sigma Estimates hjælpe os med”, siger CEO Mikkel Bardram, EG, og tilføjer:

“Sigma Estimates leverer en unik og intuitiv kalkulationsplatform, udviklet på baggrund af dyb brancheviden, som passer perfekt ind i EG’s produktportefølje. Jeg er glad for at kunne byde vores nye dygtige kolleger velkommen i EG.”

EG har i ti år leveret software til den danske byggebranche og købte de to softwarevirksomheder CalWin i 2019 og norske Holte tidligere i år. Med købet af Sigma Estimates styrker EG sin position som leverandør af innovative kalkulations- og styringsværktøjer til håndtering af dataflows til byggeindustrien i Skandinavien, især i Norge og Danmark.

EG har nu over 12.000 kunder i byggebranchen og tæt på 200 medarbejdere i Danmark og Norge, som er specialiserede inden for byggeri.

“Vi ser begge et behov for konsolidering og integrerede softwareløsninger i branchen. EG er den rette ejer, som har både styrke og volumen til at videreudvikle Sigmas potentiale på det skandinaviske marked”, siger CEO Peter Sørensen, Sigma Estimates.

“Når vi lægger vores løsninger og kompetencer sammen, er vi i stand til at levere den mest brugervenlige og fremtidssikrede software til at håndtere byggeindustriens dataflows med, siger Aleksander Bjaaland”, VP hos EG Construction og fortsætter:

“Sigma passer rigtig godt ind i såvel EG’s produktportefølje som kundesegmenter. I forvejen leverer vi i EG kalkulationsprogrammerne EG Visual Kalkulation, Dynamic, Corbis, Quinty, JobOffice og SmartKalk til bygge-, vvs- og installatørbranchen.”

Sigma Estimates har over 800 kunder og over 10.000 brugere internationalt. Kerneproduktet er Sigma med 5D BIM/VDC teknologi, en populær kalkulationssoftware blandt håndværkere, entreprenører, arkitekter og ingeniører i den danske byggebranche.

“Kalkulation vil blive endnu vigtigere i fremtidens byggeindustri, og Sigmas stærke fokus på integrationer og åbne API ‘er matcher perfekt med EG’s perspektiv. Vi ser frem til – sammen med kunder og andre stakeholders i branchen – at digitalisere byggeprocessen endnu mere”, siger Aleksander Bjaaland, VP i EG.

EG har overtaget Sigma Estimates A/S den 1.10.2020. Sælger og køber er enige om ikke at oplyse yderligere om salgspris og øvrige vilkår for transaktionen.

Om EG A/S

EG er en skandinavisk softwarevirksomhed med mere end 1.300 ansatte, der arbejder fra over 20 kontorer i Skandinavien og Polen. Vi udvikler, leverer og servicerer vores egen software over 20.000 private og offentlige kunder. Læs mere på www.eg.dk

Om Sigma Estimates A/S

Sigma Estimates leverer kalkulationssoftware med 5D BIM/VDC til byggeindustrien, herunder håndværkere, entreprenører, design build, arkitekter og ingeniører. Sigma Estimates er grundlagt i 2003 og har hovedkontor i Høje Taastrup. Læs mere på https://sigmaestimates.dk/

Kontakt for yderligere oplysninger

Jesper Andersen, EVP, EG Private, tlf. 2085 9643 / jeand@eg.dk

Aleksander Bjaaland, VP, EG Construction, tlf. +47 9344 1528 / abjaa@eg.no

Peter Sørensen, CEO, Sigma Estimates A/S, tlf. 2099 7898 / pso@sigmaestimates.com