Vælg en side

Sigma integrerer nu til Ordrestyring – sparer tid og minimerer fejl

Nu er den her endelig – integrationen mellem Sigma og Ordrestyring, hvor du er sikret en nem og smidig sammensmeltning mellem tilbudsgivningen og ordrestyringen. Ud over du sparer en masse tid, så minimerer du også risikoen for fejl, fordi overførslen af kalkulationen foregår automatisk.

Derudover får du et bedre overblik, fordi det er muligt at have alle kalkulerede materialelister, antal timer mm., liggende på den enkelte sag i Ordrestyring.

Ordrestyring er omdrejningspunkt for hele forretningsgangen og sagsstyringen hos flere end 20.000 håndværkere. Det gælder bl.a. ordrer, tilbud, opgaver, fakturering, time- og materialeregistrering, entreprisestyring, dokumentation, indhentning af priser mm.

Med den direkte kobling mellem Sigmas kalkulationsmotor og Ordrestyrings webbaserede sagsstyrings-platform, er det bl.a. muligt automatisk at overføre underentrepriser udført i Sigma, og fordele dem ud på sagen i ordrestyringssystemet. Alt sammen noget der er med til at optimere overblikket og generere effektiviseringsgevinster

Hos Sigma er det helt essentielt, at data flyder frit med andre systemer, så kunderne kan vælge mellem de bedste programmer og apps til lige præcis deres behov. Med integrationen til Ordrestyring har vi sammensmeltet to af de mest udbredte digitale platforme målrettet byggeriet.

Hvis du vil vide mere eller have en konsulent på, der tilpasser integrationen til dine behov, systemer og arbejdsflow, så ring til Christian hos Ordrestyring på telefon 61601454 eller klik dig ind HER