Vælg en side

Sigma vækker europæisk opsigt på RTC konferencen

img_7985img_7989

Alle europæiske spydspidser inden for BIM teknologi var samlet for nylig på den årlige RTC konference i Porto – Portugal. RTC er en af de mest fremtrædende uddannelses- og netværkskonferencer for BIM brugere over hele verden.

Store forhandlere af Autodesk software og verdensomspændende virksomheder inden for implementering af BIM værktøjer var samlet på RTC Messen. Også Danmark var stort repræsenteret med bl.a. COWI, MT Højgaard, Schmidt Hammer Lassen Architects m.fl.

Vi bliver gang på gang bekræftet i, at vores software er helt unik, og selv nogle af verdens førende virksomheder inden for implementering af BIM værktøjer fik en Aha oplevelse, da de fik indblik i, hvordan Sigma håndterer data og mængder gennem hele processen, forklarer Susanne Lund, Business Consultant hos Sigma Estimates.

Ifølge Susanne Lund var der ingen andre virksomheder med på RTC, som er i stand til at levere noget, der minder om Sigma. Også Revit integrationen giver Europæisk genlyd, fordi der ikke findes noget lignende.

På RTC fik vi etableret kontakt og dialog med spydspidserne inden for BIM, hvilket tyder lovende i forhold til vores europæiske ekspansionsplaner, siger Susanne Lund.

Danmark havde en af de største repræsentationer på RTC konferencen, og det ser lige nu ud som om, at RTC næste år afholdes i Aarhus.