Vælg en side

Skarpere priser og bedre bundlinje i byggebranchen – Sigma klar på IT-messen

Når Dansk Byggeri tirsdag og onsdag i denne uge for sjette gang afholder it-messe, så er Sigma Estimates med som partner.

Når Dansk Byggeri tirsdag og onsdag i denne uge for sjette gang afholder it-messe, så er Sigma Estimates med som partner. Ud over du kan møde Sigma på standen, så er Sigmas adm. direktør Magnus Therkildsen sammen med tømrerfirmaet Bela-Byg nogle af indlægsholderne.

Her får du bl.a. et indblik i, hvordan tømrerfirmaet Bela-Byg med bl.a. tilbud- og kalkulationsprogrammet Sigma er lykkes at spare en masse tid på tilbudsgivningen, samtidig med, at priserne er blevet skarpere og tilbuddene mere professionelle. Og det har bl.a. smittet positivt af på bundlinjen hos Bela-Byg.

It-værktøjer til bygge- og anlægsbranchen er i rivende udvikling, og mulighederne er mange og bliver stadig større. Sigma er med flere end 4000 virksomheder i byggebranchen det førende tilbuds- og kalkulationsprogram i Danmark.

Skarpere priser

På IT messen er Sigma klar til at vise dig, hvordan du med et simpelt program kan spare 50-85 procent af den tid du normalt bruger på at udregne tilbud. Samtidig bliver du skarpere til at ramme den rigtige pris og vurdere hvilke projekter, der er en god forretning – baseret på fakta i stedet for mavefornemmelser.

Både opgavesedler og materialelister bliver automatisk lavet i Sigma, når du bygger din kalkulation op efter de opgaver, der ligger i projektet. Med et enkelt klik med musen har du de færdige materialelister.

Alle materialer indregnes automatisk, og derfor får du fuldt overblik over de reelle kostpriser, og du sætter selv dit dækningsbidrag i det enkelte projekt. Derved har du mulighed for at sortere skarpt og evt. takke nej til de dårlige og tabsgivende projekter. Hvis du tidligere har udarbejdet tilbud i regneark, så er overgangen til Sigma let. Sigma er fuldt integreret med Office pakken.

Se Sigmas indlæg i Taastrup:
kl. 10.30-11.00 på scene 2
kl. 12.45-13.15 på scene 2

Se Sigmas indlæg i Aarhus:
kl. 09.00-09.30 på scene 2
kl. 14.15-14.45 på scene 1
[/av_textblock]