Vælg en side

Skarpere priser – Dansk Byggeris medlemmer får 25 procent rabat på Sigma

Med medlemsrabat kan du nu får det mest anvendte kalkulations- og tilbudsprogram Sigma, og på den måde spare 50-85% af tiden du normalt bruger på tilbud.

Dansk Byggeri kan nu tilbyde medlemsrabat på Danmarks mest anvendte kalkulations- og tilbudsprogram Sigma. Baseret på en videreudvikling af de vigtigste funktioner i Excel tilbyder Sigma markedets mest brugervenlige og professionelle værktøj til byggebranchen.

Du sparer 50 til 85 procent af den tid du normalt bruger på tilbudsgivningen, du bliver skarpere på at ramme den rigtige pris og får præcist overblik over dækningsbidrag, så du undgår de tabsgivende projekter.

Overgangen til Sigma er let og smidig. Du kan med et enkelt klik overføre prislister og prisdatabaser fra producenter og leverandører direkte til Sigma. Sigma er bl.a. integreret med Office pakken, herunder Excel Sharepoint/O365, Microsoft Dynamics, m.m.

Sigma Professionel koster kun 239,- kr. om måneden + opstart. Opstarten kan bl.a. fås i en samlet opstartspakke, indeholdende en Sigma Professionel licens, 2 timers kom-i-gang assistance til hjælp og opsætning samt et introduktionskursus. Opstartspakkens indhold koster normalt 13.800 kr., men til Dansk Byggeris medlemmer gives der en samlet rabat på 25 procent, dvs. en besparelse på 3.480 kr.

Læs mere på www.sigmaestimates.dk og prøv Sigma gratis i 30 dage.