Vælg en side

Susanne Lund ny Partner Manager hos Sigma Estimates

susanne-lund

Susanne Lund er ny Partner Manager hos softwarevirksomheden Sigma Estimates. Susanne Lund kommer fra en stilling som Partner Manager hos Autodesk, der er en af verdens førende softwareleverandører inden for 3D programmer.

Her har hun bl.a. gennem de sidste 15 år beskæftiget sig med forretningsudvikling for nogle af de største europæiske Autodesk partnere.

Susanne Lunds primære opgave hos Sigma Estimates, der leverer professionel kalkulationssoftware til byggebranchen, bliver at udvikle Sigma Estimates’ globale kunder og samarbejdspartnere.

Sikre forventede resultater hos kunderne

Og med Susanne Lunds erfaring inden for AEC – Architecture, Engineering and Construction, hvor hun gennem de seneste 15 år har arbejdet med og udviklet Autodesk løsninger, tilfører hun stærke tekniske kompetencer, så hun kan være med til at tilsikre, at Sigmas kunder opnår de forventede resultater.

Susanne Lund vil fremadrettet have Konstant fokus på udvikling af partnerskaber og organisering af aktiviteter og arrangementer med Sigmas kunder og partnere.

Med min erfaring fra Autodesk, hvor jeg igennem de seneste 15 år har arbejdet og udviklet med Software løsninger, kommer min erfaring i spil, da dette marked nu efterspørger en større viden og udnyttelse af data gennem processen for BIM og VDC. Og her har Sigma en optimal platform, der sikrer denne udvikling, så vores kunder opnår endnu bedre og overskudsgivende byggeprojekter, siger Susanne Lund.

Susanne Lund er oprindeligt uddannet indenfor byggebranchen som Teknisk Designer. Siden er hun uddannet som teknisk specialist indenfor Autodesk Software, Salgsuddannet TAS, Manager uddannet Stig Sølvhøj, MBA og Master i projektledelse Probana og senest IKT leder.