Vælg en side

NYHED – Sigma 6 på gaden!

Som led i en klar strategi om at optimere byggebranchens muligheder for at tilpasse og integrere løsninger i takt med at behovet opstår, åbner tilbuds- og kalkulationsprogrammet Sigma med den nye version 6 op for, at data flyder åbent med andre systemer – heriblandt regnskabsprogrammer, projektstyring, mængdeudtræk m.m.

Sigma Estimates, der med kalkulationsprogrammet Sigma er Danmarks førende inden for kalkulationssoftware til byggebranchen, åbner nu op for dyb integration med eksterne systemer og databaser via apps. I Sigma programmet ligger der allerede en del standard integrationer som bl.a. Autodesk Revit, IFC, MS Project, MS Excel, Molio (V&S), prisdatabaser og andre integrationer.

De første nye apps er koblet på

”Der er stor interesse for den nye platform, og de allerførste apps i Sigmas nye app-univers er allerede koblet på den nye platform. Det er bl.a. Dansk Byggeris CCS tilbudslister, mængdeudtræk og automatiske tilbudslister med BIM|Combiner, sags- og ordrestyringsværktøjet Minuba, regnskabsprogrammet e-conomic og opmålingsværktøjerne Bluebeam og Planeswift,” forklarer adm. direktør Magnus Therkildsen.

En app til Sigma udvider mulighederne på samme måde som en app til en smartphone. I Sigma sammenhæng handler det om at forbinde programmet til andre systemer og programmer eller udvide funktionerne i Sigma. Forbindelsen automatiserer og effektiviserer mange af de administrative og manuelle overførsler – samtidig minimeres risikoen for fejl.

Styrke byggebranchens muligheder

”Det giver stor værdi til de virksomheder i branchen, der dagligt bruger Sigma, fordi de nemt kan integrere 100 procent med lige præcis den løsning, de har brug for i deres hverdag,” siger Magnus Therkildsen.

Han peger på, at Sigma med den nye platform til opbygning af app-universet rundt om sigma, er åbent for alle. Det betyder, at det nu ikke længere kun er Sigma selv, der dikterer, hvad der integreres med – det er åbent for alle i byggebranchen, inklusiv integrationer specifikt til enkelte virksomheder, for at understøtte deres unikke arbejdsgange og IT.

Se videoerne og læs om de nye muligheder i Sigma 6.0