Vælg en side

Om Sigma Estimates

Sigma Estimates A/S er markedsledende inden for software-løsninger til kalkulation.

Om Sigma Estimates

Sigma Estimates A/S blev grundlagt i 2003 og er på mindre end ti år blevet markedsledende inden for software-løsninger til kalkulation.

Historien bag Sigma Estimates

Sigma Estimates® A/S blev grundlagt i 2003 og er på mindre end ti år blevet markedsledende inden for software-løsninger til kalkulation. Det er der en grund til, og den grund hedder Sigma.

Sigma er et af de mest brugervenlige kalkulationsprogrammer, du kan finde – og med helt basale it-kundskaber er det bl.a. muligt at spare op til 85 % af den tid, man normalt bruger på en kalkulation.

Sigma Estimates ser det som sin væsentligste opgave at udvikle it, der fremmer og forbedrer arbejdet med kalkulationsopgaver i byggebranchen. Men det skal ses i et større sammenhæng, og derfor er Sigma også det ultimative værktøj, når virksomhedens arbejdsprocesser skal effektiviseres og strømlines.

Sigma hjælper typisk virksomheder med at nå frem til en bedste praksis, til at vælge de projekter der giver overskud og til at skabe grobund for videndeling i virksomheden. For nu blot at nævne nogle få af de mange fordele, der er ved Sigma.

Værdifulde og funktionelle it-løsninger

På den baggrund har vi skabt en virksomhed, der evner at servicere og skabe værdifulde og funktionelle it-løsninger for vore kunder. Og vi er mere end nogle andre kommet til at stå for kvalitet og brugervenlighed.

Men det stopper ikke her. Vi vil fortsætte vores bestræbelser på at konsolidere os i markedet, så vi også fremover vil ligge forrest i kalkulationsfeltet og være ledende på markedet.

I Sigma Estimates A/S ved vi, at eksterne relationer er en af virksomhedens vigtigste værdier. Vi arbejder derfor tæt sammen med vore kunder for at maksimere værdien af vores produkt. Kun på den måde kan vi samle it-viden med kalkulationsviden og få det hele til at gå op i en højere enhed. Det er hemmeligheden bag vores succes.

Sigma Estimates hed op til 2012 CodeGroup, men skiftede navn som en del af firmaets internationaliseringsstrategi.