Vælg en side

Om Sigma Estimates

Sigma Estimates A/S er markedsledende inden for software-løsninger til kalkulation.

Om Sigma Estimates

Sigma Estimates A/S blev grundlagt i 2003 og er på mindre end ti år blevet markedsledende inden for software-løsninger til kalkulation.

Historien bag Sigma Estimates

Sigma Estimates® A/S blev grundlagt i 2003 og er på mindre end ti år blevet markedsledende inden for software-løsninger til kalkulation. I oktober 2020 blev Sigma Estimates opkøbt af EG A/S.

Sigma er et af de mest brugervenlige kalkulationsprogrammer, du kan finde – og med helt basale it-kundskaber er det bl.a. muligt at spare op til 85 % af den tid, man normalt bruger på en kalkulation.

Sigma Estimates ser det som sin væsentligste opgave at udvikle it, der fremmer og forbedrer arbejdet med kalkulationsopgaver i byggebranchen. Men det skal ses i et større sammenhæng, og derfor er Sigma også det ultimative værktøj, når virksomhedens arbejdsprocesser skal effektiviseres og strømlines.

Sigma hjælper typisk virksomheder med at nå frem til en bedste praksis, til at vælge de projekter der giver overskud og til at skabe grobund for videndeling i virksomheden. For nu blot at nævne nogle få af de mange fordele, der er ved Sigma.

Sigma Estimates – en del af EG A/S

EG har i ti år leveret software til den danske byggebranche og købet i oktober 2020 Sigma Estimates. Med købet styrker EG sin position som leverandør af innovative kalkulations- og styringsværktøjer til håndtering af dataflows til byggeindustrien i Skandinavien, især i Norge og Danmark.

EG har nu over 12.000 kunder i byggebranchen og tæt på 200 medarbejdere i Danmark og Norge, som er specialiserede inden for byggeri.