Vælg en side

Partnere

Samarbejde og synergier er vejen til avanceret workflow

IT-Effect

IT-Effect har udviklet Byg & Anlægsløsningen, som er en samlet IT-løsning til bygge-og anlægsbranchen. Løsningen er udviklet med Microsoft Dynamics 365 Business Central, IT-Effects egne løsninger og integreret med brancherelevante samarbejdspartnere, hvor Sigma Estimates spiller en stor rolle i kalkulationsmodulet.

Løsningen består af valgfrie moduler der kan understøtte alle arbejdsgange i virksomheden fra tilbud og kalkulation til opgavestyring med time-, ressource- og materialeregistrering, fotodokumentation og godkenderpanel, til servicehåndtering, planlægning, dokument-og bilagshåndtering samt økonomisk overblik og finansoptimering.

Læs mere om Byg & Anlægsløsningen

Bluebeam

Bring papirløse arbejdsprocesser op på et helt nyt niveau. Revu 2016 indeholder nye værktøjer og funktioner, som hjælper dig med at flytte grænserne for navigering og rapportering, når du arbejder med PDF-dokumenter.

Bluebeam Revu kombinerer en effektiv teknologi til redigering, annotation og samarbejde i PDF-filer med pålidelig oprettelse af filer. Flyt grænserne for projektkommunikation med en af Revus tre udgaver: Standard, CAD og eXtreme.

Download en prøve-version

ScalePoint

ScalePoint udbyder Claims Management løsninger til forsikrings-selskaber. Indenfor bygningsskader udbydes Scalepoints løsning under navnet “EasyClaims Property”.

Denne løsning reducerer omkostninger og erstatningsudbetalinger på bygningsskader og øger forsikringsselskabers serviceniveau overfor kunderne. Dette opnås bl.a. ved at samle bygningsskaderne til udvalgte håndværkere, som alle opfylder særlige krav til kundebehandling, procesoptimering og “IT-parathed”. De tilknyttede håndværkere foretager endvidere taksering af mindre skader, som fototakseres af taksatorer. Den hurtige og ensartede behandling af skaderne sikrer kunderne et øget service niveau.

Læs mere om Scalepoint

Molio – Byggeriets Videnscenter

Molio tilbyder værktøjer og ydelser, der kan effektivisere informationshåndteringen – dvs. standarder, informationsstrukturer, data og videnformidling i hele byggeriets værdikæde.

Bøger og databaser med tekniske og økonomiske informationer til kalkulation og overslagsberegninger af anlægs- og byggeopgaver og til planlægning af bygningsdrift og -vedligehold.

Prisdatabaserne kan samarbejde unikt med kalkulationsværktøjet Sigma, hvilket giver en mulighed for bl.a. nemt at skræddersy prisdatabaserne til den enkelte virksomheds egne priser og meget andet.

Læs mere om Molio

BS Partner

Ingen er i tvivl om at tømreren skal have en ordentlig hammer, elektrikeren en god skruetrækker, bogholderen et rigtigt økonomisystem osv., men der skal også de rigtige værktøjer (Business Software) til for at optimere tilbudsgivning, projektering, projekt og ressourcestyring, tidsregistrering mm.

Alt for mange virksomheder anvender hjemmelavede regnearksløsninger til vigtige opgaver/beregninger, hvor det er vigtigt at have styr på alle faktorer, for at tjene penge på de projekter/opgaver der skal gennemføres.

STARK

Stark er en division under Danske Trælast , der blev stiftet i 1896. Det landsdækkende fællesskab af 77 lokale trælaster i Danske Trælast er blevet etableret for at gøre byggeriet mere effektivt og livet endnu lettere for byens håndværkere og selvbyggere.
CodeGroup levere kalkulationskernen til Starks AktivByg program. AktivByg er en del af Starks ByggePartner løsning, som hjælper kunderne med effektiv kalkulation og bestilling.

Læs mere om STARK