Genbrug viden og undgå fejlkalkulationer

Manglende overblik koster dyrt for din virksomhed. Sigma har indbyggede databaser, der giver dig mulighed for at gemme prislister og erfaringer i Sigma Bibliotekerne. Viden, som kan deles mellem medarbejdere og bygges op med tiden, så dine tilbud bliver endnu mere detaljerede og dermed præcise.

Spar tid og beregn den rigtige pris

Genbrug af bygningsdele og projekter fra tidligere kalkulationer betyder, at du altid har et solidt afsæt for dine beregninger. Du har alle bygningsdele, materialer og mandskab fra tidligere projekter, lige ved hånden og kan genbruge dem. Det sparer oceaner af tid. Med Sigma tager du højde for det hele og bruger din viden aktivt… det er faktisk kun vind og vejr, du ikke er herre over.

Alle har styr på priserne

Du er let at oprette biblioteker i Sigma med de priser, du typisk gør brug af – f.eks. på gravemaskiner og beton eller takster for de forskellige mandetimer. Fordelen er, at alle priser og bygningsdele altid er opdaterede med de nyeste erfaringer. Også hvis i er flere om at regne på projekterne. Det er effektivt, giver overblik og minimerer risikoen for fejl. Opdateringerne er klaret med få indtastninger.

Opsamling af værdifuld viden

Sigma Bibliotekerne er ikke kun en gevinst i forhold til at spare tid og sikre stringens. Du kan styre udenom projekter, som du har erfaringer for kan være svære at prisfastsætte – eller som du ikke tjener penge på. Der er kort sagt ingen undskyldning for at begå den samme fejl flere gange, når I kan hente jeres erfaringer frem med et enkelt klik. Heller ikke, selvom det var en tidligere kollega, der stod for opgaven.