Hurtigt i gang med dit første tilbud

Sigma er markedets mest brugervenlige professionelle kalkulationsværktøj og den direkte vej til nem kalkulation, skarpt overblik og store administrative tidsbesparelser. Er du vant til at arbejde i et regneark, vil det falde dig helt naturligt at komme i gang med programmet.

knaekket-formel-excel

Vælg de tabsgivende projekter fra

Du indtaster data, som du kender det fra de traditionelle regneark. Men med Sigma ender du ikke med knækkede formler, der giver fejl i beregningen. Desuden får du adgang til data fra tidligere projekter, så du aldrig skal beregne den samme bygningsdel flere gange.

Det sikrer dig hurtigere og mere præcise beregninger, fordi en stor del af beregningen er gjort på forhånd. Og nok så vigtigt – du kan lynhurtigt afgøre, om et projekt er rentabelt for dig at byde ind på.

”Taler” perfekt sammen med Office pakken

Med Sigma får du og din virksomhed sikkerhed for, at alle materialer er indregnet – og overblik over de reelle projektomkostninger. Kort sagt – det fulde overblik fra start og de bedste forudsætninger for en veltilrettelagt projektledelse.
Sigma integrerer med Office pakken, herunder Excel, Sharepoint, Office365, Microsoft Dynamics. Det betyder, at du nemt kan lægge data fra dine tidligere projekter ind i Sigma og udnytte dem fremover.

Du kan også tilkøbe opdaterede prisdatabaser fra f.eks. V&S Prisbøger og Exact, så dine beregninger går endnu hurtigere.