Sigma giver overblik og skarp styring

Sigma er meget mere end blot et professionelt kalkulationsprogram. Programmet skaber  transparens for alle projektets parter, fordi projekterne beskrives klart og struktureret. Ved at styrke kommunikationen og samarbejdet på tværs af fagene i byggeprocessen reducerer du unødige risici og omkostninger. Du inddrager den nødvendige viden på forhånd, så du kan træffe de rigtige beslutninger fra start.

Naturligt omdrejningspunkt

Gennemsigtigheden giver dig både overblik over projektomkostningerne og værdifuldt bidrag til selve projektplanen. Du kender prisen, arbejdslønnen og arbejdsmængden – og skal ”blot” sikre den optimale koordinering. Resultatet er, at dine projekter bliver udført til tiden og indenfor budgettet til glæde for alle involverede parter.

Projektkalkulationen udgør et naturligt omdrejningspunkt i ethvert byggeri, så hvorfor ikke bruge den til at skabe det rette flow? Sigma sikrer, at opgaverne bliver ordenligt beskrevet og forstået af alle parter. Samtidig bliver det nemmere at evaluere og gemme vigtige erfaringer til brug i kommende projekter.

Dokumentation af alle enhedspriser

Med Sigma har du, via dine prisdatabaser, dokumentation for alle enhedspriser. Det giver troværdighed, fordi interessenterne kan gennemskue, hvordan du er nået frem til dit tilbud.

Ved at bruge Sigma, kan du også hurtigt gennemskue eventuelle udsving i budgettet. Det betyder, at du kan tage højde for det undervejs og for eksempel få en tillægsbevilling, som er velbegrundet og veldokumenteret.