Slut med tung administration

Uanset om du er håndværker, entreprenør, rådgiver eller arkitekt, kan Sigma spare dig for 50-85 procent af den tid, du normalt bruger på at kalkulere dine projekter. Med Sigma skal du nemlig ikke starte forfra, hver gang du skal i gang med at udregne et tilbud. Du kan genbruge din viden fra tidligere projekter og blot justere den til det nye projekt.

Erfaring er guld værd

Hver gang du har gennemført et projekt, kan du med få klik gemme dine erfaringer i Sigmas database. Og når du skal i gang med et lignende projekt, henter du blot sagen frem og tilpasser det – evt. via adgang til opdaterede priser på V&S Prisdatabaser og Exact databaser.
Sigmas erfarings-database gør det nemt og smidigt for dig og dine kolleger at udveksle erfaringer, så I undgår at gentage dyre forglemmelser.

Nem overgang fra regneark

Det er ligetil at skifte jeres gamle system ud med Sigma. Har du tidligere udarbejdet dine tilbud i regneark, er overgangen til Sigma klaret på ganske kort tid. Prislister og prisdatabaser fra producenter og leverandører kan sendes direkte til Sigma f.eks. som CSV filer. Og med et enkelt klik med musen kan du printe professionelle udskrifter af bl.a. udbudsmateriale, tilbudsbrev, aktivitetsplan, intern rapport og materialelister.